Megan Fox tajne porodila… pššššt!

pridal sugar 19.10.2012 o 12:37


Vlastne už nemusíme šepkať, už je to vóóóón. Novinka aj bábo.

A je to chlapec! Triapolkila a 51 centimetrov! OK, tie dva údaje som si vymyslela (váhu a dĺžku), ale to len preto, že sa to pri narodení dieťatka vždy uvádza. A skutočné miery malého Noaha Shannona Greena, ktorý sa natajnáča narodil 27. septembra (a svet o tom doteraz nevedel!!!) nepoznám. Tuším sa tu raz niekto pýtal, prečo sú miery to prvé, čo sa o bábu dozvedáme. Ja mám takú teóriu, prečo šťastní ockovia vždy posielajú smsky alebo značne podgurážení volajú rodine, známym, prípadne (keď už viac vypili) každému zo zoznamu a zdieľajú tieto dva údaje, okrem pohlavia ich čerstvo narodeného potomka.

Keď sa bábo narodí a je celé dokrčené a „poskladané“, lebo v brušku už nemalo veľa miesta, nevedia ešte povedať či sa podobá na nebohú prababku Hronskú, či na bratranca Jana z druhého kolena. Tiež nevedia, či z tej malej kôpky vyrastie melancholik, cholerik, alebo romantik. Či bude bifľoš alebo bitkár, či sa bude všetkého báť alebo bude také „vybiokno.“ Či bude právnik, lekár, alebo automechanik. Zatiaľ iba vedia, že je to tabula rasa, že je strašne maličký a celý ich. A sú si istí iba tým, že má mušličku, alebo pipíka a tými dvoma údajmi. Váhou a dĺžkou.

Možno raz, o dvadsať – tridsať rokov bude v pôrodniciach hitom prístroj tzv. „Predvídač budúcnosti“ a novopečení tatkovia budú piť od zúfalstva miesto od šťastia. A cez mobil (ktorý bude implantovaný do kože alebo mozgu) budú posielať správy typu: Všetkým, ktorých to zaujíma: Dnes 12. januára 2038, sa mi narodil malý, nevďačný smrad, ktorý mi o pätnásť rokov ukradne kľúče od môjho novučičkého vznášajúceho sa auta, po ktorom začnem túžiť budúci rok a 14 rokov budem naň šetriť. Používajte ochranu. Deti sú peklo. Som otcom ešte len 3 hodiny a už ma to nebaví.“

Našťastie podobná supertechnika sa v pôrodniciach ešte neobjavila, a tak sa Meganin muž Brian Austin Green, určite tešil z toho, že sa stal druhýkrát otcom. Z prvého vzťahu má tiež chlapca.

Megan oznámila svetu, že sa stala matkou, včera cez fejsbúk







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk