Pí Diddy mal autonehodu

pridal zoe 26.10.2012 o 12:37


Predvčerom sa Diddyho Cadillac Escalade zrazil s Lexusom RX. Pre tých, čo sa v autách vyznajú podobne ako ja: veľké čierne autíčka do seba nabúrali. Diddyho autíčku zostala riadne upravená fasáda. Diddy bol z autonehody tak v riti, že si musel chvíľu poležať na tráve.

Pí Diddyho auto údajne riadil jeho šofér. V aute sa nachádzal aj boss Diddyho hudobnej značky Andre Hurrell. Auto zostalo po zrážke nepojazdné a Diddy bol vraj tak veľmi otrasený, že si musel ľahnúť na trávu. Chvíľu si pri ňom poležal aj Andre, ale potom pomohol Diddymu vstať. Diddy odmietol ambulančnú pomoc so slovami „nájdem si vlastnú medicínsku pomoc“. Úuu. Tvrďas. Diddy si ešte na mieste skontroloval svoje zápästie, ale vyzerá to tak, že bolo v poriadku, keďže pár sekúnd potom si strčil ruky do vreciek a rozprával sa s políciou. Vnútorné krvácanie tiež nemal. To by boli dnes ráno iné titulky v správach. Jediné, čo vyzeralo byť na Diddym postihnuté nehodou bola topánka na ľavej nohe. Rozviazali sa na nej šnúrky.

Okej. Nebudem hnusoba. Pravdepodobne bol Pí naozaj z autonehody otrasený. Jeho auto teraz vyzerá, že sa na každého škerí. Taký má dodrbaný predok. Alebo Pího auto nabúralo preto lebo Pí sa snažil odfotiť svojho šoféra a seba a postnúť fotku na twitter. Lebo fotiť sa v aute pri šoférovaní je životne dôležité. Najmä, keď v aute sedia vaše štyri deti.  Diddy fotil. Šoféra oslepil blesk. Bác. Auto v ťahu. Pí Diddy na trávniku. Šofér v pouči. Prišiel o prácu. Len vravím. Pri týchto celebritách, ktoré si odfotia aj ranné hovno v záchode, je možné všetko.

Diddy sa opaľuje

 

Kontroluje si Diddy zápästie alebo skôr svoje drahé hodinky?

 

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, OMG!, autonehoda




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk