Zoznámte sa s dýchajúcou Bárbie

pridal sugar 15.11.2012 o 18:21


Chcela som napísať  „S bárbie, ktorá nie je z plastu“, ale to by bola lož. Zjavne bláznivá Ukrajinka Valeria Lukyanova sa práve vďaka tomu plastu a z toho odvodených plastických operácii stala živou bárbie. A na všetkých nasledujúcich obrázkoch, akokoľvek je to neuveriteľné, čudné a zvrátené sa nachádza Valeria a nie bábika od Mattela.

 

Takto TO vyzerá teraz

Takto TO vyzeralo predtým

Takto sa TO menilo

Niektorým ľuďom ani facka nepomôže.  Ani tri. Ich rovno treba odviesť na detskú onkológiu, aby si uvedomili v čom spočíva ľudské šťastie (v silikónoch to iste nebude). Prúser je, že mnohým z nich ani šoková terapia nepomôže. Sú vypatlaní natrvalo. Keď im namierite baterkou do ucha – zasvietia im oči, takí sú dutí. O dutých a tupých ľuďoch, ktorí žijú vo vlastnom  svete, kde neprestajne počuť hudbu od Enye a všetko je také prostučké, ružovučké,   krásnučké a ich zdravý rozum je natlačený v malej komôrke na metly, vás informujeme pravidelne. Náš nový objav je z Ukrajiny a nie, reč nebude o Ruslane. Hoci možno aj túto devušku by Jaro Slávik rád menežoval. Tak rýchlo, Jarko, nech ti Valeriu Lukyanovu niekto nevyfúkne, lebo začína byť o ňu brutálny záujem.

Že prečo? Ľudia milujú plastické „monštrá“. Valeriina túžba premeniť sa na živú bábiku sa stala skutočnosťou a ja opäť apelujem na to, že plastické operácie by mali podstupovať len mentálne a psychicky zdraví jedinci. Ale čo by nespravili chirurgovia za prachy. Aj sloní chobot vám prišijú na nos, ak na to máte. Valeria sa síce udiera do svojich silikónov a tvrdí, že nemá ani jednu plastiku, ale asi zabudla, že všetky fotky spred jej premeny nezničila. A tiež to, že my ostatní, nie sme idioti, aby sme uverili, že duch svätý Kena prišiel raz v noci na ružovom kabriolete za jej matkou a bez jej vedomia ju oplodnil. Valeria podstúpila takmer dvadsať zákrokov, zrejme si aj rebrá dala vybrať, keď jej pás meria neuveriteľných 47-centimetrov. Plus plastika nosa, lícnych kostí, očí (nepýtajte sa ma ako robia plastiku očí, aby vyzerali ako pingpongové loptičky, ale zjavne sa to dá). Nuž a diéta. Teda hladovka. Valeria vraj žerie iba kaše – všetko jedlo si mixuje a veľa toho asi nenamixuje.

V poslednom čase sa stáva hviezdou v USA. Aj prestížne časopisy majú záujem o fotenie s ňou. Pretože svet je zdravý. Feministky už desaťročia bojujú proti dokonalým barbínam, ktoré môžu narušiť (seba)vedomie dievčatiek o tom akoby mali vyzerať v dospelosti. Teraz majú perfektný corpus delicti.

Corpus Delicti, ktorý sa trochu podobá na Paris Hilton

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valeria Lukyanova na profesionálnych fotkách vyzerá s retušou naozaj ako od Matella

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk