Ďalšie dve Kardashianky sa derú do šoubiznisu. Ó, Bože, pomôž.

pridal sugar 21.11.2012 o 22:16


Mám taký pocit, že s týmito dvoma princeznami bude ešte sranda. Vyrastať celý život po boku, či vlastne riti Kim Kardashian, musí zanechať aj na tej najnepoškvrnenejšej duši následky.

 

 Ktorá z nás bude väčšia štetka?

Priezvisko týchto dvoch slečien v skutočnosti nie je Kardashian, ale Jenner. Keďže ich klan by bol perfektným námetom na veľmi zlú telenovelu (veď preto majú aj vlastnú reality show) a nechce sa mi vysvetľovať všetky (zá)pletky tejto, no nazvime to rodiny, skrátim to: Matka Kardashianiek Kris – po nej zdedili všetky jej dcéry meno na K a sklony správať sa ako také k(urvysk)á – sa vydala dvakrát. Najskôr si zobrala bohatého právnika Robert Kardashiana a tomu porodila štyri vydarené deti. Tri havranie sestry (Kim, Kourtney a Khloé) a tiež syna Roba, ktorý pre pikošky nikdy nebol zaujímavý, lebo nie je žiadny krásavec a nemá ani riť ako sud a netočí domáce porná. Mimochodom, nedávno vyšlo najavo, že obryňa Khloé, ktorá momentálne (veľmi zle) moderuje X-Factor bola ľavobôčik. Jej matka ju mala s niekým iným ako so svojím vtedajším manželom. A viete kto tú správu vypustil do sveta? Samotná Kris. Veď hovorím. Vieme, po kom Kim zdedila promiskuitnú náturu a potrebu zaujať za každú cenu.

Kris sa neuspokojila s tým, že na svet priviedla 4 zbytočné deti, a preto to skúsila ešte dvakrát s bývalým olympionikom Bruceom Jennerom. A tak jej najmladšími deťmi sú dcéry Kendall (17) a Kylie(15) Jennerovie – nevlastné ségry Kardashianiek. Mená majú samozrejme na Ká a či sa aj tak správajú zatiaľ nevieme. „Veď sú to ešte len dievčatká, sugar! A ty už ich podozrievaš zo štetkizmu. Tfuj, nach ťa hanba fackuje!“ Môžete si pomyslieť. Aby ste vedeli, ja pevne dúfam, že pôjdu v iných šľapajach, ako pre nich (doslova) vyšlapala ich najslávnejšia sestra.

Ale zhrňme si fakty: Kim v jednom rozhovore, kde chcela byť opäť za zaujímavú prezradila, že o to prišla, keď mala „takmer pätnásť rokov.“ Čiže štrnásť, vážení! Fucking 14! A mám silný pocit, že dva roky ešte pridala, aby sa nepovedalo. Kim bonzla aj to, že jej mama Kris o strate jej panictva vedela ešte predtým ako sa to stalo. A celé to s ňou naplánovala. Proste svojej dcére nechala predpísať antikoncepciu, dala jej krížik na čelo, žiletku do ruky a zrejme dodala: „Have fun!“ Takže, ak majú mladé Jennerové takúto modernú (cháp ako prijebanú, pozn.sugar) matku, možno už veselo sexujú. Na fotkách, ktoré nafotili pre Sherri Hill vyzerajú nežne a milo, ale tak vyzerajú aj klokany s tým ich vačôčikom na klokančatká a pritom vás vedia dokopať na smrť.

Sestry v akcii

 

 

 

 

 Kendall oslávila tento mesiac sedemnásť a začína sa jej dariť v modelingu. Má na to predpoklady: slávna je už teraz, má potrebnú výšku, peknú postavu aj tváričku

 

 

 

 

 

 

Kylie (15) sa tiež rada hrá na modelku aj keď v jej prípade to asi také hviezdne nebude ako u Kendall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk