Dámy a páni, Shia LaBeouf vymenil priateľku

pridal dominique 27.11.2012 o 9:47


V poslednej dobe, vlastne je to už rok či dva, mi čas letí neskutočne rýchlo. Neviem určiť presnú príčinu, ale niekedy mám pocit, že mesiac má tak týždeň. Celebritné vzťahy nikdy netrvali dlho, ale v súčasnosti mám pocit, že spolu randia tak dva dni. Čiže trvajú presne tak dlho ako „vzťahy“ na základnej škole. Aspoň čo si ja pamätám. Dva dni bol taký optimálny čas.

Ok, preháňam, lebo so štylistkou Karolyn Pho randil celkom dlhý čas. Takmer dva roky, aby som bola presná. Ona až tak medializovaná nebola (aspoň v mojich očiach), keďže nie je Selena Gomez a ani Snehulienka. Médiá sa o ňu trošku viac začali zaujímať, keď Shia prezradil, že úlohu vo filme Nymphomaniac získal tak, že poslal svoje sex video režisérovi. Aby mal rejžo predstavu ako pri tom vyzerá. Viete čo myslím.

Pointa je, že sa rozišli. Spomenula som to už? A to je všetko. Teda nie úplne všetko. Príčina rozchodu tentoraz vraj nie sú neprekonateľné rozdiely. Shia údajne randí so svojou hereckou kolegyňou menom Mia Goth. S ňou nakrúcal horúce scény v spomínanom filme Nymphomaniac a vraj preskočila iskra. Aj dve či tri.

 

 

Toto bolo fotené v marci

Thanksgiving strávil s touto dámou a jeho milou mikinou



Zaradené pod: Celebrity, Kto s kým




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk