Lindsay Lohan niečo a niečo a polícia

pridal sugar 30.11.2012 o 1:31


Je vôbec možné, že vás aspoň na malú chvíľu dokáže upútať infoška, že krepá hlava Lindsay Lohan sa opäť  nechala zatknúť? Ak áno, tak vám úprimne závidím. Lebo mne na túto osobu došli slová. Ona a outfity Lady Gaga ma už ničím nedokážu prekvapiť. Nikdy.

Ó bože, ako len ja nenávidím písať pikošky o tejto chodiacej kope kokaínu a  premrhaného talentu. Nad ňou sa museli zlomiť už všetky palice sveta. Aj tie titánové. Strašne rada by som ju stretla. Možno by jej dve – tri facky pomohli. Ja viem, že nepomohli, ale snívam o tom. Odreagovala by som sa a urobila dobrý skutok. Veď ako sa to hovorí… kto do seba koksom, ty doňho kameňom, nie? Aby som k vám bola úprimná. V mojom reálnom, nepikoškárskom svete sú mi všetky celebrity sveta u prdele. Proste zaklapnem noťas a zaujímam sa o niečo zmysluplnejšie. Neriešim nikoho. Ani Justina Biebera. Je mi jedno, že  nezarastá a nosí rifle tesne pod guľkami. Aj Courtney Stodden mi je totálne ukradnutá, ak jej to robí dobre, nech sa fotí holá s maketou moriaka, ukradnutej z detskej škôlky, pre mňa za mňa nech si dá foťák alebo kameru implantovať aj do vagíny.

Ale Lindsay…. Keď vidím niekde napísané jej meno a hneď vedľa toho slová ako „police“, „arrested“ alebo „legal trouble“ počujem v hlave hrozný zvuk. Škrípanie nechtov po tabuli. Táto zbytočná, smiešna a NEPOUČITEĽNÁ paródia na celebritu a ženu vo všeobecnosti, ma neskutočne serie. O jej dvesto deväťdesiatom šiestom zatknutí musím informovať, ale už neviem ako to napísať, lebo vždy je to o tom istom. Išla Lindsay pařit a skončilo to zle. Prečo? Lebo jej sfetovaný mozog priťahuje problémy silnejšie  ako dvere chladničky magnet. Keby ju aspoň odsúdili. Skutočne posadili do väzenia a pobudla si tam pár rokov. Mám pocit, že slečne rozmaznanej by pomohlo jedine toto. Buď by dostala lepšie tipy na dílerov, alebo by sa z nej stal nový človek. Ale sudcovia v USA sú rovnakí ako tu. Majú dvojitý meter.

No tak si zhrňme, čo sa stalo tentokrát: Lindsay šla na párty a tam sa pobila s nejakou ženskou. Hovorí sa, že Lohanka udierala viac, ale ak sa podarilo udrieť aj tej dotyčnej, tak jej touto cestou posielam srdečný pozdrav. Pre hrdzavé hovädo si prišla polícia  a do včerajšieho večera sedela na stanici (viac info zatiaľ nie je). Akurát vyšlo najavo, prečo sa Lindsay chcela zahrať na boxerku. Údajne išlo o chlapa. A to konkrétne Maxa Georgeho z kapely The Wanted. Lindsay s ním a chalanmi zo skupiny išla do klubu a svoj vienok (žartujem) sa rozhodla dať práve jemu. Podľa svedkov z baru navzájom flirtovali a veľa chľastali, ale Lindsay ako stará alkáčka stíhala do seba liať toho viac. To vraj Maxa znechutilo a začal svoju podnapitú  pozornosť venovať inej žene. A práve tú sa vraj Lindsay rozhodla dať dole. To je tak romantické! Kde mám tie papierové vreckovky…

 

 Lindsay na párty odkiaľ ju odviedli v putách. Lebo je hovädo.

 

Max George

 

 Lindsay cestuje z jednej policajnej stanice na druhú

 

 

 

 

 

 

 

 Len pred pár dňami sa konala slávnostná premiéra filmu „Liz and Dick“, v ktorom si zahrala Elizabeth Taylor. Samozrejme, Lohanka musela rýchlo niečo vyviesť, aby si ľudia neprestali myslieť, že je troska

 

 

 

 

 

 

Aby sme to ukončili vo veselejšom duchu…

 

 

 

Staré zlaté koksové časy

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk