Hora (svalov) menom Kellan Lutz

pridal sugar 7.12.2012 o 12:57


Kellan Lutz má také svaly, ža ach. A joj. A ešte mmmmmm.

Kellan má rád svoje fanúšičky a dokazuje im to tak, že  si často doma zabúda tričko. Takúto fintu sa asi naučil od svojho kolegu z Tvajlajtu Taylora Lautnera. Ten mal tiež alergiu na vrchnú časť oblečenia a aký to malo úspech!

Kellan z rodu Titánov zvyčajne ukazuje svoju hruď, podľa ktorej by mohli modelovať radiátory, keď športuje, alebo sa vozí po meste na na skejte. Tentokrát  si však tričko musel dať dole, lebo sa vyvaľoval v hotelovom bazéne a jacuzzi. Ó, vďaka ti neznámy paparazzi, za to, že si zachytil Kellanove vodné radovánky. A ešte jedna vec, ako je možné, že existuje sex bábika s podobou Justina Biebera a Kellan žiadnu nemá?! Nehovorím, že by som si ju kúpila, ale možno by jednu objednala kamoške. Pre mňa určite nie, kdeže! Aj tak by sa mi nezmestila do skrine už tam mám nafukovacieho Shreka a Dumbledora v životnej veľkosti…. Teda chcem povedať, že by som ju ani nemala kam dať a vlastne načo by mi bola? Čo krútite hlavami? Hovorím, že kamoške. Však si myslite čo chcete!

Pri pohľade na tú hruď, chce žena hneď pretia… Odísť skôr z práce

Kellan sa po dni strávenom pri bazéne vybral na párty







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk