Haňa Montaňa opäť koncertovala

pridal zoe 11.12.2012 o 13:25


Po dlhej odmlke vyšla Miley Cyrus opäť na pódium a priložila mikrofón k ústam. Tentoraz však bola sporo odetá v koži s ceckami venku a na nohách mala navlečené anakondie mláďatá a repovala za zvuku plačúcich jedenásťročných dievčat, ktoré len márne hľadali na pódiu glitre a ružovú farbu.

Miley si zahrala na koncerte v Hollywoode s názvom „Christmas Creampies“.  Na pódiu jej robil parťáka aj izraelský dídžej menom Borgore. Všetkým deckám v hľadisku tiekli sople z toho, čo tak revali, že Hanu Montanu zožral had a následne na to namiesto Hany vypľul toto čudo, ktoré vznikne keď skrížite Pink s Rihannou a Tomom Feltonom. Zvyšky hada tomu stvoreniu ešte stále zostali na nohách.

A teraz sa možno do mňa pustí nejaký pomätenec z MileyArmy alebo z nejakého tímu MatkaKladka, ktorého bude hrozne štvať, že sa navážam do tejto ne-nor-mál-ne talentovanej speváčky, prostitútky a herečky, ktorá toho toľko dokázala a ja som len závistlivá lebo ja som nič nedokázala. Mám v paži. Miley bola vždy otravná. Už od dôb, keď nosila blond parochňu a myslela si, že nás ou jé-be. Pekne sneží vonku a môj pes si líže guľky, ktoré nemá. Vidíte, aj pes má v paži.

Miley na spomínanom koncerte s rafinovane umiestneným zipsom na gatiach. Všimnite si, že Miley je reťazou pripútaná sama o seba. Ou jé.

Viete, mne sa krátke vlasy na ženách páčia. Hlavne teda na tých ženách, ktoré s krátkymi vlasmi nevyzerajú ako debil. Ale mám takú nepotvrdenú teóriu, že keď si v Holyvúde niekto vykosí hlavu, začne skôr či neskôr jeho správanie vykazovať  isté tendencie neadekvátneho mentálneho charakteru. Ja len vravím…

Napríklad taká Britney…

Či Sinead…

Či Demi…

Chápete na čo narážam?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk