Klebetnici už takmer odzvonilo

pridal zoe 16.12.2012 o 12:40


Seriál Gossip Girl sa po šiestich sériách blíži ku svojej záverečnej časti. Skalní fanúšikovia, ktorí zostali so seriálom od začiatku až doteraz, sa môžu tešiť na odhalenie onej klebetnice, o ktorej sa toľko špekulovalo.

Na verejnosť sa dostali fotografie z natáčania záverečnej časti seriálu, ktoré vzbudzujú pozornosť fanúšikov. Na fotke so záverečnou scénou sa objavuje Penn Badgley s vykosenou hlavou. Stephanie Savage, jedna z tvorcov tohto seriálu, sa o záverečnej scéne vyjadrila takto:

„Bolo to naozaj úžasné. Dostala som nápad použiť retrospektívny záber, ale vedela som, že to bude fungovať jedine ak bude mať Dan rovnaké vlasy ako mal v prvej časti seriálu. Inak by bolo ťažké predať to ľuďom ako retrospektívu. Ale aké ťažké bude presvedčiť Penna, aby si ostrihal vlasy? To som sa opýtala aj nášho kostyméra a ten mi povedal, že práve nedávno mu Penn spomínal, že sa chystá ostrihať si všetky vlasy po skončení natáčania. Povedala som, že urobím všetko, čo bude v mojich ľudských silách, aby to bola jeho posledná scénka. Nakoniec to nebola len jeho posledná scéna, ale aj posledná scéna Blake, Leighton, Chacea a Eda tiež. Všetci zostali do konca nakrúcania a počkali kým každý jeden z nich nakrúti posledný záber. Priniesla sa torta a bol to naozaj krásny moment pre všetkých. Bol to dokonalý spôsob ako to celé zabaliť.“

Fotky zo spomínanej party sa taktiež dostali na verejnosť a väčšina spomínanej torty sa dostala na Chacea Crawforda. Aspoň tak nejak to podľa tých fotiek vyzerá.

Fotografie zo záverečnej časti Gossip Girl sú samá svadba a romantika a nostalgia.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk