Slovenský luxus v podobe krásnych žien

pridal dominique 18.12.2012 o 12:10


Sú krásne, sexi a žijú luxusne. Reč nie je o hollywoodskych celebritách, ale o slovenských divách. Modelky, missky, dcérenky bohatých oteckov či zlatokopky. Vyzerajú dokonale. Niektoré sa také narodili, iným dopomohli šikovní doktori. Chlapi slintajú nad ich telami, ženy zas pri pohľade na ich luxusné topánky, kabelky či drahé róby. Vďaka stránke Instapups máte možnosť nahliadnuť do ich súkromia a zistiť, ako tieto ženy naozaj žijú. Chlapi sa dopracujú k fotkám z prvej ruky. Šťastné a Pikoškovské.

Instapups popreklikával ich instagramy a našil top kvalitu. To znamená – žiadne bábiky s Louis Vuittonkami z tržnice, nečistokrvnými čivavami a zle urobenými prsiami, ktoré chodia na dovolenky na Balatón.

Stránka chce ukázať svetu, ale aj vám, že okrem dobrého piva a lacného chľastu máme ešte aj krásne ženy, keď už nemáme to more. Čerstvý prísun „mäska“ nájdete na ich Facebook fanpage https://www.facebook.com/instapups čeknite aj stránku http://instapups.com/.

 

Misska a úspešná modelka Sona Skoncová



Zaradené pod: celebritný guláš




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk