Koho zatkli v tomto roku?

pridal zoe 27.12.2012 o 17:55


Tu sú tie hviezdičky, ktoré mali tento rok dostať uhlie.

Tento rok bol na zatknutia celkom plodný. Niektorí si pobudli vo väzení iba pár hodín, iní trochu dlhšie a niektorých si tam pokojne mohli aj nechať.

Tak si vezmime napríklad takú Lindsay Lohan. V tomto roku ju zatkli za napadnutie, nebezpečnú jazdu za volantom, klamanie policajným dôstojníkom, bránenie policajnému dôstojníkovi vo výkone služby a tiež nesmieme zabudnúť na niekoľkonásobné nedodržanie podmienky. A ten pohľad ranenej fretky ti nežeriem, Lindsay.

Amanda Bynes tento rok hviezdila podobne ako tuto Lindsay. Najprv niekoho zrazila a potom ušla. To sa jej asi zapáčilo lebo si to potom ešte minimálne raz zopakovala. Potom odmietla podstúpiť dychovú skúšku. A potom jazdila bez vodičáku. Ide ti, Amanda.

Komika Freda Willarda (73) zatkli v kine preoblečení policajti, keď so stiahnutými nohavicami robil Voldemorta (to, čo netreba menovať) pri premietaní dospeláckeho filmu.

Linda Hoganová, Hulkova ex-manželka, bola zatknutá za jazdu pod vplyvom alkoholu v ten istý deň ako uzrela svetlo sveta video nahrávka, kde si Hulk dáva „Voldemorta“ s omnoho omnoooho mladšou. Nejaká spojitosť?

Futbalový hráč Chad Ochocinco bol tento rok zatknutý za fyzické násilie, ktoré páchal na svojej manželke hneď mesiac po ich svadbe. To už je iný c.h.u.j s.r.o toto. Z väzby sa dostal, ale vylúčili ho z tímu.

Podobne je na tom aj Edward Furlong. To je to dieťa z Terminátora 2. Zatkli ho na letisku lebo priamo na verejnosti mlátil svoju priateľku.

Shaun White, to je ten vohavný snowborďák, ktorého mi je strašne ľúto, pretože on podľa mňa vie, že tie kočky s ním nechodia preto, že je tak neskonale sexy. A možno aj preto ho zatkli za vandalizmus, keď rozmliaždil hotelový telefón a tiež za, že sa zdrogoval na verejnosti.

Jennu Jameson zatkli po tom, čo nabúrala autom do tyče. Do tyče. Lol. Asi si myslela, že už je doma. Ježiiiš, ja som taká krava dakedy. Možno je to jedna milá osoba, čo sa ide rozdať každému. Doslova! ??

Matthew Fox tiež šoféroval opitý a bez vodičáku, ktorý mu vzali, ale to mu nevadilo. Inak, uňho sa začína podsekcia chlapov „zatknutí a sexi“.

Sam Worthington bol zatknutý tiež. A sexy. Zatkli ho po tom, čo sa pobil v klube v Atlante.

No a na záver tu máme a zatknutého, ale na fotke už nie až tak sexy Gabriela Aubryho, ktorého takto doriadil Olivier Martinez. Ale zatkli Gabriela. Nechápem v tomu zmysel kde? He?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk