Hugh Hefner sa oženil. Už naozaj

pridal dominique 2.1.2013 o 5:00


Stihol to v posledný deň minulého roka. To si ľahko zapamätá výročie, ak sa nejakého dožije. Starý pán, ktorý župan povýšil na štýlový doplnok a založil najznámejší časopis s holými ženami na svete, do toho vhupol s Crystal Harris (26).

Hugh (86) si vzal presne tú blondínku, ktorá si to so svadbou pred nejakým časom rozmyslela a začala vyhlasovať, že Hugha nikdy predtým nevidela nahého a sex s ním trval tak dve sekundy. Nesnažte sa nájsť v týchto slovách logiku. Crystal si vtedy myslela, že sa stane bohatou a slávnou aj bez svadby. Nestalo sa, ona sa ospravedlnila a dedkovi to bolo všetko vlastne jedno.

Ešte pred svadbou tvítla správu o tom, ako sa nemôže dočkať momentu, keď z nej bude pani Hefnerová. Vraj sa cíti veľmi šťastná a požehnaná. Hneď po svadbe si zmenila meno na sociálnych sieťach za Crystal Hefner. To je to najdôležitejšie a nevesta by to nemala nikdy zabudnúť.

Svadba sa konala v Playboy domčeku a verím, že tento pár bude spolu, pokiaľ ich Hefnerova smrť nerozdelí. Inak, všimli ste si niekedy, že sa títo dvaja na seba podobajú? Črty tváre, rovnaké nosy… Akoby Crystal bola jeho pra pra pra pravnučka.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk