Tak niekto sa rozhodol urobiť z Keshy Vílu Amálku…

pridal sugar 7.1.2013 o 19:37


Na veľké prekvapenie (predstavte si, že vo vzduchu naznačujem úvodzovky) sa magazínu Seventeen nepodarilo z Keshy vytvoriť nežné, romantické stvorenie. Mali prísť najskôr za mnou, hneď by som im povedala, že sa im to podarí skôr s cirkulárkou. Stavím sa, že v rodokmeni má táto dievka minimálne dve ježibaby.

 Skutočná Víla Amálka

Paródia na Amálku: Čelenka z kvetov sa náramne hodí k tomu zlatému zubu, čo má Kesha v hube…

Kesha sa vyškiera z najnovšieho vydania časopisu Seventeen. Jej úsmev však rozhodne nie je žiarivý kvôli jej okúzľujúcej osobnosti. Pre istotu by sa nikdy nemala zatúlať na východ našej krajiny do všelijakých tých osád. Možno by neprišla len o zub ale aj o celú sánku, lebo zlato je zlato. Počkať, keď tak nad tým premýšľam možno by ju naši opálenejší spoluobčania aj zobrali za svoju. K tej kvetovanej čelenke a mohutným prsteňom už iba pridať dlhú farebnú sukňu a mohla by po nociach s fľaškou čuča pri ohni clivo spievať „Na čo pojdem domov“. A poberať sociálne dávky, samozrejme.

Magazínu Seventeen to so stajlovaním Keshy proste nevyšlo. Tá fotka s mačiatkom by sa skôr hodila na titulku časopisu „Mladá bosorka“ alebo „Sto a jeden spôsob ako si pripraviť chutnú mačacinu“, ale také tuším neexistujú. Čo však (bohužiaľ) existuje je Keshin výrok, respektíve priznanie, že je bisexuálka. Z nejakého čudného dôvodu si tajomstvo šetrila pre tento časopis, ktorý čítajú tínedžerky (cháp ako dievčatá s priemerným vekom 13 a pol). Kesha zapotila povedala: „Nemilujem iba mužov. Milujem ľudí. Nie je to o pohlaví. Je to o duchovne, ktoré vyžaruje z druhej osoby, s ktorou ste.“ Wow. Bravóóó! Taká hlboká myšlienka, tak citlivo povedané! Tlieskam. V stoji. Už sa nečudujem, že jej na hlavu natiahli ten veniec. Aj by som jej reči o duchovnu uverila, keby sa napríklad neobjavila na nete táto fotka:

Upriamte, prosím, pozornosť na jej brucho. To čo má nastriekané pod prsiami nie je salko…

A čo sa týka tej bisexuality, je to ten najlacnejší trik ako upútať. Aj Megan Fox to hrdo vyhlasovala, hoci po jej boku boli len samí chlapi. Možno Kesha naozaj rada robí to, čo ten chlap robí jej na nasledujúcej fotografii, ale mňa to nejako netrápá:

A práve preto ju mali nastajlovať ako Vílu Análku, hneď by to bolo lepšie:

Kesha v magazíne Seventeen

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk