Herci z filmu Hobit bez všetkých tých fúzov a špeciálnych efektov

pridal sugar 8.1.2013 o 14:48


Film „The Hobbit: An Unexpected Journey“ alebo skrátene a po slovensky len Hobit valcuje naše aj zahraničné kiná. Kto film už videl, alebo má aspoň približnú predstavu o čo a koho ide, vie, že okrem Gluma sa vrátia ďalšie známe postavy z Pána prsteňov. Nové tváre – to sú škriatkovia. Hercov, ktorí ich stvárnili by ste na ulici len veľmi ťažko spoznali.

Maskéri odviedli na „škriatkoch“ kusisko roboty. Bohvie či aj spávali. Maskéri, ale aj herci. Pretože kým vám niekto prirobí umelý nos, uši, fúzy, vlasy a navlečie vás do všakovakých handier, pol dňa je v čudu. Potom nasleduje nakrúcanie a kým vám všetko zase z tváre odlepia kohúti si začínajú precvičovať hrdlá a svitá na nový deň.

Ako som vám bola bývala napísala, ja som už Hobita videla –  určite ako mnohí z vás. Vyslovene ma dojímali prvé scény, v ktorých sa objavila krásna hobitia nora  (to by bola víkendová chalupa!), staručký Bilbo alias Ian Holm a mladučký Frodo alias so svojimi dobre známymi veľkými vypučenými modrými očiskami, akoby mu práve niekto stúpil na rozľahlú chlpatú nôžku. Väčšie oči má už iba Glum, ktorého si opäť zahral Andy Serkis. Musí to byť zvláštny pocit, keď vás obsadia do úlohy zahrať si niečo také… glumovské. Človek môže o svojom výzore začať pochybovať (hoci je Andy Serkis podľa mňa sympaťák). Ale keď dostanete výplatnú pásku tak na to asi serkisujete.

Na konci tejto pikošky už len dodám, že držím Petrovi Jacksonovi palce, aby mu ani jeden zo skôr narodených hercov nezomrel (napríklad Gandalf  alias Ian McKellen má už 73 -rokov, Christopher Lee  alias Saruman má fucking 90!!!). Predsa len, je ich tam dosť a pripravujú sa ešte ďalšie dva filmy. Tak všetkým želám nech sa dožijú (aspoň) tretej premiéry!

 

Herci s filmovým mejkapom a bez

Ian Holm alias Bilbo Baggins

 

 

Martin Freeman ako mladý Bilbo

Ian McKellan ako Gandalf

Hugo Weaving je agent Smith Elrond

Cate Blanchett ako Galadriel

Christopher Lee alebo teda Saruman vďaka tým bielym vyžehleným vlasom a mejkapu na 90 -rokov vôbec nevyzerá!

Sylvester McCoy ako čarodejník Radagast s hovnami na vlasoch (pod klobúkom má vtáčie hniezdo, tomu sa hovorí grínpisák!)

Konečne nejaký sexoš na obzore: Richard Armitage si zahral Thorina Oakenshielda. Vŕŕŕ!

Fili (Dean O’Gorman ) by tiež stál za hriech, ale viac mu to svedčí s tou drevorubačskou bradou a dlhými vlasmi

Aidan Turner alebo Kili je tretí sexoš vo filme. Tiež sa mi viac páči ako trpaslík

Graham McTavish ako Dwalin

Adam Brown alias Ori. Keby mal tento herec oči ešte trošku bližšie nastane skrat a následne explózia

William Kircher je Bifur

Ken Stott je Balin

John Callen zasa Oin

Peter Hambleton je Gloin

Jed Brophy ako Nori

Mark Hadlow je Dori

Stephen Hunter je Bombur

 Z natáčania Hobita







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk