Rez pre Biebera

pridal zoe 9.1.2013 o 17:37


Vidíte? Aj Bieber je z toho v riti…

No. Poďme pridať polienko do ohňa. Muahahahaaaa (diabolský rehot). Málo ľavých očných búľv (ľubozvučnejšie ako buliev) naposledy popraskalo. Musíte sa za ňu viac biť! Poďme! Nože a mačety do tých násťročných ručičiek a ide sa!

Takto nejako podobne si niekto pologeniálny urobil srandu z Bieberových fanúšikov na Twitteri. Jeden z užívateľov vyzval Bieberových fanúšikov, aby si urobili zárez do vlastného tela na protest proti nedávnym obvineniam, že Bieber fajčí. Marihuanu. Táto sranda rozpútala búrlivú debatu na internete. Haňi Montaňi tiež nedalo nevyjadriť sa:

„#rezprebiebera? Rezanie nie je niečo, o čom by sa nemalo žartovať. Existujú ľudia, ktorí naozaj trpia takýmto seba-ubližovaním. Toto je neúctivé!“

A ja vlastne musím poznamenať, že s Haňou súhlasím lebo veď videla som tie fotky, čo ľudia uverejňovali na twiterri a verím, že mnoho Bieberom posadnutých idiotov to vzalo doslova a porezali sa. A práve preto tiež chápem aj toho pologénia, čo to celé začal. Chcel tých idiotov vykynožiť. Nevydalo. Našťastie, ešte stále sa našlo viac triezvejšie zmýšľajúcich ľudí, ktorí to celé brali ako srandu a za obeť im padlo jedine tak niekoľko fliaš kečupu. Ako tejto slečne:

A napriek tomu, že denník DailyMail tvrdil, že narazil na niekoľko znepokojivo realisticky pôsobiacich fotografií rezov, fotografie komického charakteru boli v značnej prevahe. Tak a na záver chcem ešte povedať, že rezať sa je zlé, milé deti. Aj keď ste Bieberov fanúšik. Položte skalpely a choďte sa radšej venovať niečomu zmysluplnejšiemu. Napríklad umeniu.

Tu máte odo mňa Dámu s hranostajom.

A ešte dodám, že kvôli nikomu (NIKOMU!) na svete sa neoplatí rezať sa. A hlavne nie kvôli tejto herečke.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk