13- ročná sestra Miley Cyrus je tak trošku… štetka, štetôčka

pridal sugar 10.1.2013 o 22:48


Mladšia sestra Miley Cyrus, to bude v budúcnosti niečo! Niežeby nebola už teraz… Jej obrovský talent sa dá, žiaľbohu, rozpoznať už v súčasnosti – na jej mladé trinásťročné kolienka. A rozhodne to „nadanie“ nesúvisí s umeleckou dráhou. Teda pokiaľ sa do nej (detská) prostitúcia nezaradí.

 

„Hi-hi-hi, ha-ha-ha, nieže mi odfotíte nohavičky, ujovia paparazzi! Lebo ja žiadne nemám, he-he, chi-chi-chi.“

Pikoškárky, pamätáte si na svoje trináste narodeniny? To bolo niečo, však? Rodičia vám dovolili vystrojiť sa podľa dievčatiek z dokumentu „Detská prostitúcia vo svete.“ Mama, prípadne vaša staršia sestra vám pomáhali s mejkapom a vybrali ten najžiarivejší červený rúž, veď trinásť nemá dievča každý deň! Aj vlásky vám nakulmovali, veď ste dosiahli vek kedy môžete byť zvodné a sexy! Šaty boli kapitola sama o sebe. Celý týždeň pred oslavou, ktorá sa konala v nočnom klube (jeden z darčekov od rodičov) ste zháňali šatôčky, v ktorých by vynikli vaše chudučké nôžky. Ocko zase v sexšope obchode, o ktorom vám nechcel veľa prezradiť, zohnal dokonalú koženkovú bundičku! Červenú, samozrejme. Lebo čo by ocko pre svoju malú, prepáčte veľkú (veď už máte trinásť!!!) princezničku neurobil!

Tak čo, spomínate si? Že nie? Že ste mali oslavu doma, jednu tortu plus pozvané najlepšie kamarátky a dívali ste sa na Pocahontas?! Tak teraz kašlite na to koľko je hodín, pekne choďte do rodičovskej spálne (pre istotu radšej zaklopte, aj rodičia sú len ľudia… ja viem, je to nechutná predstava, ale tak čo už…) a pobozkajte im ruky. Mame aj otcovi. Lebo vás vychovali správne a nie tak, aby vás cestou do školy najprv znásilnil a potom rozsekal na kúsky úchylák. A tie kúsky si nechal v mrazničke. O takýchto prípadoch však Cyrusovci zrejme nikdy nepočuli. Zaujímavé. Veď žijú v USA. Človek by povedal, že v krajine neobmedzených vražedných chúťok sa má človek viac na pozore. Akokoľvek by ma niekto opakovane udrel bejzbalkou do hlavy, nepochopím aký dôvod mali rodičia najmladšej sestry Miley Cyrus Noah, zorganizovať jej oslavu (obyčajných) trinásťročných narodenín v duchu pedofilnej atmosféry. Čo z nej chcú vychovať? Respektíve, čo si myslia, že z nej vyrastie? Prezidentka USA?

Ako som spomínala vyššie, Noahina oslava bola v nočnom klube (!) a mladá sa vyštafírovala jak keby išla niekomu darovať svoj vienoček. Keby mňa otec videl v 13-tich takto dogabanú on by, on by… Jeho by asi fakt jeblo. Úprimne. Radšej by si tupou pílou odrezal tri prsty, akoby ma pustil na ulicu takúto. Niežeby sme s kamoškami podobne „nahodené“ po meste nechodili. Ale to sme mali osemnásť!!! No dobre, šestnásť, ale rozhodne sme mali dlhšie šaty! Zdá sa však, že otec Noah, Billy Ray Cyrus je na svoju dcérku pyšný. Aj maminka. Všetkým trom dať cez hubu. Päsťou nasratého Hulka.

Noah spolu s parťáčkou s mliečnymi zubami, s ktorou si budú o tri roky robiť pred každou žúrkou tenké lajničky, kráčajú na jej veľkú oslavu

 

 

 

 

 

 A už prichádza jej slávny braček. Teda sestrička a jej snúbenec. Zaujímalo by ma aký názor má na túto štetko-kinder párty Liam

 

 

 

A tu sú rodičia roka, potlesk prosím!

A tu je braček Trace, ktorý má „až“ 23-rokov a celý trup vrátane rúk a krku potetovaný. Kedže v hornej polovici tela nie je už miesto na kerky, začína si to odnášať tvár. O pár rokov bude vyzerať ako ten zhúlený kandidát na českého prezidenta. Podarená rodinka.

 Trace a jeho kerky, z ktorých je už iba jedna veľká

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Noah Cyrus, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk