Beyonce sa trochu odviazala

pridal sugar 10.1.2013 o 15:08


V magazíne GQ. A na jeho titulnú fotku si zabudla zobrať podprsenku.

 

O číslo GQ, na ktorom je Beyonce a tretinky jej nahých pŕs je enormný záujem. Titulná fotka kolovala po nete oveľa skôr ako sa vôbec časák dostal do stánkov. Bude to asi preto, lebo Kráľovná B. ako ju sem-tam titulujú, sa dlho nikde (polo)nahá nefotila. Vlastne je to presne rok (7. január), odkedy sa jej narodila dcérka Blu Ivy a Beyonce sa venovala najmä dcérke a zhadovaniu popôrodných kilogramov, ktoré v podstate ani nebolo vidieť. Zato mnohým sa zdalo, že pod jej tehotenskými šatami vidia vankúš. Toto je snáď jediný šrám na Beyoncinej dokonalej povesti: Nosila falošné brucho, zatiaľ čo jej malú Ivy vynosila náhradná maternica matka? To už sa zrejme nikdy nedozvieme. Spolu s ďalšími záhadami – kto naozaj stál za pádom Dvojičiek, či sa v Roswelly zrútilo UFO, Elvis Presley stále žije a Gašparovič funguje na baterky (často sa mu vybíjajú) zostáva aj Beyoncino tehotenstvo zahalené rúškom tajomstva.

Beyonce na fotkách v GQ nie nadarmo pózuje s helmou a tou loptou, ktorou sa hrá americký futbal. Bude totiž hlavnou entrteinerkou na Super Bowle, ktorý vždy pozerá celá Amerika. A ja fakt neviem prečo. Náš futbal je omnoho lepší! A každý vie prečo. Lebo hráčom vidno do ksichtu a niekedy si od radosti vyzlečú dres a ukážu svalnatúhruď  a  ako som už  povedala je im vidieť tvár (žiadne blbé helmy, ani priteplené obtiahnuté nohavice) a vždy, keď kamera priblíži fejs môjho miláčika môžem ochkať a jujkať. A na futbale je tiež skvelé, že Christiano Ronaldo pri ňom nerozpráva, ale iba hrá. To je veľké plus! Hneď je oveľa viac sexy. No nemyslíte, chlapi? Čo? Vy pozeráte futbal pre niečo iné? Fakt?

Kráľovná B. v GQ

 

Retuš (stehná)

 Prirodzené…

 

A zasa retuš. Prečo nám chcú nahovoriť, že cez medzeru v jej stehnách dovidieť z Košíc až na Sochu slobody?!

Beyonce láka na Super Bowle

Blue Ivy stále skrývajú a keď jej rodičia uverejnia nejaké ich domáce fotky stále je len odzadu. Preto som vyhrabala pár fotiek jej tváričky, zdá sa, že sa zlé veštby vyplnili začína podobať na Jay-Ziho

A ešte nejaké fotošopové HA-HA na záver:

Moja obľúbená ??







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk