Jennifer Lawrence a Bradley Cooper, alebo ako by to mohlo byť

pridal dominique 15.1.2013 o 17:07


 Jennifer Lawrence sa momentálne píše všade. Ceny zbiera kade chodí, je talentovaná a aj veľmi pekná. Tak prirodzene a to sa cení.

Keď sa máte učiť na superotravnú skúšku, ktorá je neskutočne zbytočná, máte vždy poupratovanú izbu a vaše myšlienky blúdia kade-tade. Ja rozmýšľam, do ktorej krajiny utečiem a čo tam budem robiť. Niekedy skončím v New Yorku, občas vyrábam olivový olej v Toskánsku a pijem vážne dobré víno, sem-tam sa ocitnem aj v Indonézii s kokosovým orechom v ruke, ale najčastejšie sa surfujem na Bali. Potom sa vrátim na stránky hollywoodskych celebrít a začnem fabulovať kto s kým, kde a kedy. A na čo som prišla. Teda prišli (spolu so sugar:)).

Najpr fakty. Jennifer Lawrence sa zoznámila so svojím milým Nicholasom Houltom pri natáčaní filmu X-Men: First Class. Chodili spolu a pred pár dňami oznámili svetu rozchod. Zostávajú priateľmi, bla bla…Pár dní (tuším osem) oznámil svetu rozchod aj pár Bradley Cooper a Avatarica Zoe Saldana. Už viete, kam tým mierim? Bradley (37) a Jennifer (22) sa poznajú. Zahrali si spolu v peknom filme Silver Linings Playbook. Vo filme, kde obe hlavné postavy majú psychické problémy, podali skvelé výkony. A keď sa dvaja ľúbia vo filmoch, tak to občas prerastie aj do skutočného hollywoodskeho života.

 

A máme tu aj nové fotky. Tento rok sa objaví v kinách The Hunger Games: Catching Fire

Vo filme Silver Linings Playbook hrala s Bradleym Cooperom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk