Aký Justin? Selena Gomez už nesmúti

pridal dominique 16.1.2013 o 6:00


 

Alebo to dobre schováva, veď je herečka. Naposledy žúrovala na Zlatých Glóbusoch so svojimi hereckými kolegyňami, ale aj s modelkou VS Barbarou, ktorá nedávno vyvrátila fámy o tom, že randí s Justinom. Ten sa teraz oddáva novej láske menom Mariška.

Slávna dvojka je vraj už definitívne rozídená. Po oznámení rozchodu sa údajne snažili dať niekoľkokrát dokopy, ale vraj to nefungovalo. Nech už „to“ znamená hocičo. Zlé jazyky tvrdia (a tomu celkom verím), že milý Justinko je do seba zahľadený až príliš. Ľúbi sa od vláskov až po prsty na nohách. Každý chlp zahŕňa nehynúcou láskou. Každý jeden, ktorý nájde.

Fotky sú z Glóbov, kde Selena žúrovala aj s Vanessou Hudgens, Ashley Tisdale, Selena Gomez a Sarah Hyland. Všetky sú mladé, pekné (niektoré viac, iné menej), bohaté a slávne. To vám zaručí otvorené dvere do všetkých barov na svete.

Inak, mladá herečka je veľmi zaneprázdnená. Zistila, že je lepšia herečka ako speváčka a tak točí jeden film za druhým. Minulý rok natočila štyri filmy a v tomto roku ju uvidíme v komédii Parental Guidance Suggested či v akčnom filme Getaway.

Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Selena Gomez, a Sarah Hyland

 

 

 

 

 

Aj tu si zahrala…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk