Taylor Swift ako princezná, ktorá nepoznala nožnice. A epilátor.

pridal sugar 25.1.2013 o 14:59


Za tie roky vo veži, kedy čakala na svojho princa vysloboditeľa porast na jej tele bujnel a bujnel.

Taylor Swift je ďalšou celebritou, ktorá mala česť premeniť sa na známu rozprávkovú postavičku a pózovať na Disney Dream Portrait. Takúto šancu dostávajú len naozaj úspešní herci a speváci… Tiež sa pýtam, prečo vybrali Taylor. Ale nie, džoukujem. (Nedžoukujem).

Poznáte rozprávku o Rapunzel? Ja som o nej dlho nechyrovala. Snehulienka, Popoluška, Šípková Ruženka jasné, ale Rapunzel? Vždy mi to  evokovalo nejaký druh ropuchy, alebo nadávku v elfskom jazyku. Rapunzel však nie je o nič horšia ako tri vyššie spomínané pasívne devy, ktoré vždy čakali na chlapa, aby ich zachránil. Pekné, ale úplne neschopné premýšľať logicky. A tiež radodajné. Čo myslíte, že Snehula robila počas tých dlhých večerov s trpaslíkmi? Sú to v podstate starodávne zlatokopky. Najmä Popoluša. Že moja?

Ani Rapunzel nepochádzala z bohatej rodiny. Milé deti, usaďte sa, šugar vám rozpovie jej príbeh. Narodila sa bezdetnému páru, ktorý tak túžil po dieťati až potiahol zlej čarodejnici bylinku a vďaka nej Rapunzelina mama konečne počala. Pri krádeži však čarodejnica prichytila Rapunzelinho otca a keďže ten bol posera, sľúbil, že hneď po narodení jej dieťa odovzdá. Zaujímalo by ma čo robila sociálka. Striga  zavrela Rapunzel do vysokej veže, pretože bola neskutočne krásna a čarodejnica asi netúžila po vnúčatkách.

Veža nemala schody a nedalo sa z nej dostať dnu ani von. Čarodejnica svoju väzenkyňu pravidelne navštevovala, a to tak, že na ňu skríkla: „Rapunzel, Rapunzel, let down your hair, so that I may climb the golden stair.“ Rapunzel mala krásne zlaté vlasy, ktoré boli zjavne poriadne pevné. Ale aj tak je to dobré sadomaso. Stará ohyzda po nich štverala a raz to urobil aj princ, ktorý sa do Rapunzel zamiloval. Vo verzii, ktorú napísali Grimmovci Rapunzel otehotnela (a nebolo to kvôli bylinkám), čarodejnica sa naštvala, ostrihala ju a vyhnala z veže. Potom na vlasy nalákala aj princov penis, zhodila ho z veže a ten kvôli ostrým tŕňom prišiel o zrak. Rapunzel však neskôr našiel vďaka jej spevu :), vzal si ju do zámku a žili šťastne až do smrti (lebo princ nevidel ako Rapunzel starne). The End.

A tu sa vraciame k môjmu vtipu v názve. Čisto hypoteticky, ak nejakej ženskej narastie chvost dlhý niekoľko metrov, iné partie sa tiež nedajú zahanbiť. Bbohvie čo princovi vlastne spúšťala dole… a tiež by ma zaujímalo, kde srala. Veď žila len v jednej izbietke vo veži. Ale preto sú rozprávky také rozprávkové. Neriešia sa v nich exkrementy, ochlpenie princezien a všetko nakoniec dobre skončí.

Taylor ako Rapunzel. Fotila ju superslávna Annie Leibovitz. Anne na fotkách nevidno do tváre, ale to sivé Gandalf háro patrí jej.

Staršie Disney Dream Portraits

Rachel Weisz ako Snehulienka

Jennifer Lopez a Marc Anthony ako Aladin a jeho milá

Penelope Cruz a Jeff Bridges zo záveru rozprávky „Kráska a zviera“, kedy sa už princ transformoval

Queen Latifah ako zlá čarodejnica Ursula, ktorá vezme Malej morskej víle hlas







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk