Hulk rád dcéra

pridal zoe 30.1.2013 o 8:51


Tatko roka, Hulk Hogan, znechutil verejnosť, keď na sociálnej sieti zverejnil obdivnú fotografiu nôh svojej dcéry. 

Veru, Hulk je hrdý tatko a súcitný chlap. Taký hrdý a súcitný, že na twitteri vystavil na obdiv fotku Brookiných nôh, aby tí, čo dopozerali jeho sex kazetu, kde sa v posteli „pretláča“ so ženou svojho najlepšieho kamoša, mali k dispozícii ďalší materiál na „odbavenie“.  Ku fotke uverejnil popis bez fantázie: „Brookine nohy“.

 

Fotku už sociálna sieť stiahla dolu, pretože…No pretože žiaden pasák nemá dovolené propagovať svoj tovar na sociálnych sieťach…Asi preto.

Po tom, čo Hulk natočil s manželkou svojho kamoša sex kazetu, jeho kamoš ju zverejnil a Hulk ho za to zažaloval, je toto ešte len ten slabší odvar Hulkovho nevhodného správania, ale aj napriek tomu je obdivná fotografia jeho dcéry pre mňa viac znepokojujúca. Fakt, že by Hulk  možno rád svoju dcérenku je predsalen podstatne nechutnejší než fakt, že pretiahol kamošovu ženu. Toto nie je prvý (a bohužiaľ tipujem, že ani posledný raz), čo bol Hulk obvinený z nevhodného správania sa ku svojej dcérke. Brooke musela v minulosti dokonca svojho otca niekoľkokrát obhajovať:

„Je mi tak zle z toho, že ľudia vravia, že ja a môj otec sme v nejakom perverznom vzťahu. Choďte domov a starajte sa o seba!“

Neboj sa, Brooke, tvoj tatko sa už postaral o to, aby sa šli všetci domov „o seba postarať“. Nad fotkou tvojich nôh.

Tu je ešte zopár obrázkových návodov ako to nerobiť pre obstarožných perverzákov, ktorí sú celí zmätení z toho, že ich dcéra vyzerá ako štetka.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk