Orlando Bloom a jeho (z)lásky

pridal sugar 30.1.2013 o 14:52


Nastal čas na tému otec syn. Sexy otec a krásny syn. A ako bonus nenašminkovaná Miranda Kerr, ktorá vyzerá ako niekto kto zožral pravú Mirandu a teraz sa za ňu vydáva.

Toto je pohľad! Práve mi začali tikať biologické hodiny… Áách. Počkajte, idem ich rozbiť. Už je po nich. Začali byť príliš skoro hlučné. Ale keď tento obrázok… Radšej po nich tresnem ešte raz.

Orlando Bloom si užíva dovolenku so svojou krásnou manželkou Mirandou Kerr a ňuňuňu zlatunkým synčekom Flintom. Flynnom, pardón, vždy sa pomýlim. Nevermind. Rodina Bloomovcov si užíva v Mexiku. Včera som bola nabrúsená na všetky celebrity, ktorých telo vo veľkom požiera vitamín D v luxusných destináciách, pretože v Bratislave je zima a sneh sa opäť transformoval na sivú masu, z ktorej mám depku. Tejto rodinke to však odpúšťam. Ja celebritám nezávidím, ďebem na nich, lenže v utorok som mala slabú chvíľku. To je ako keď chirurg operuje stopäťdesiate prvé srdce a odrazu ho to v polovici prestane baviť, tak vytancuje zo sálu a ide na panáka. Veď to sa stáva, nie? Nie?

Moja robota nie je taká dôležitá ako zaviesť niekomu bajpas, môžem si dovoliť Deň nasratosti, kedy mi celý Hollywood lezie hore krkom. Veď po dva a pol roku tu na pikoškách mám snáď na to právo. Napríklad nechápem, prečo má dostať Johnny Depp za nových Pirátov z Karibiku, kde sa vraj možno znovu objaví aj Orlando, vyše 100 miliónov dolárov. Bohom sa kedysi dávali menšie a lacnejšie obete! Sto miliónov! Za pár mesiacov nakrúcania a nosenia čiernej linky. Veď už dvadsaťmiliónové honoráre boli prehnané a teraz sú bežnou realitou. A načo sú vlastne komu ďalší Piráti z Karibiku? Svet by potreboval apgrejdnuť. A nainštalovať nejaké hodnoty. Koniec rozpravy.

Bloomovci. Tieto fotky čistej lásky otca a syna na mňa dobre pôsobia. Upokojujúco. S Mirandou sú pekná rodinka, len taká malá poznámočka k jej kráse: Mierne ma šokovali jej fotky bez mejkapu. Už som ju videla nenáličenú a bolo to viac ako v pohodičke, ale tu ju na niektorých obrázkoch ani nespoznávam. Jasné, je pri mori, bola by jeblá, alebo Courtney Stodden (čo je jedno a to isté), keby si patlala na ksicht farbičky. Ja len tak, že vyzerá inak. Nuž čo, na nás ženy je lepší pohľad, keď sme namaľované. Kleopatra z Turca je výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo.

Legolas a jeho elfíča v akcii

„Vidíš toho paparazza, Flynta?“

„Kde, oci?“

Dlhšie sa šepká o rozchode Mirandy a Orlyho. Snáď táto pusa nie je hraná.

Pekná Miranda…

…toto že je Miranda?

Kto si a čo si urobila s Mirandou?!

Bu!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk