Peter Facinelli a jeho milá Jaimie Alexander

pridal dominique 7.2.2013 o 10:39


V Hollywoode nemôžete zostať single. Po prekročení hraníc alebo pri prílete na letisko musí každá začínajúca celebrita podpísať zmluvu, ktorá ju zaväzuje nájsť si priateľa, priateľku alebo aspoň dočasnú štetku či pornoherečku, čo najskôr po rozchode. Neviem, prečo to tak je, nemôžem vedieť všetko.

Neriešte, berte to ako fakt. Peter Facinelli (39) ukončil manželstvo po jedenástich rokoch. Ženatý bol s Jennie Garth, ktorú poznáte ako Kelly Taylor zo seriálu Beverly Hills 90210. Majú spolu tri deti. Kelly má mesta anjelov plné zuby a tak sa odsťahovala na vidiek. Aj kvôli tej zmluve. Na vidieku si nemusí hľadať žiadneho farmára.

Ocko z Twilightu dlho neotáľal a narazil si novú. Fotky pochádzajú z akcie DIRECTV Celebrity Beach Bowl, ktoré sa konalo v New Orleans. Jaimie je tiež herečka (v LA je ich strašne málo). Má dvadsaťosem rokov a vidieť ste ju mohli napríklad vo filme Thor. O peknom dni aj tvítli. To je povinnosť. Peter: , , Milujem New Orleans“. Priateľka bola kvetnatejšia: , , Som tu s mojím najobľúbenejším človekom na svete. Počúvame jazz a ľudia sa pozerajú :), všetci zažívajú skvelé chvíle. Milujem toto mesto.“ Dávam im rok, a to som milá.

Minulosť







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk