Penelope, druhý potomok a Javier Bardem. Javier. Bardem.

pridal zoe 13.2.2013 o 15:40


Nedávno som písala o Penelopinej inseminovanej sestre a teraz nám vyvstala taká skutočnosť, že dokonca aj samotná Penelope sa nám inseminovala. Na rozdiel od svojej sestry sú však Penelopine spermie veľmi známe. 

Penelope Cruz a Javier Bardem teda čakajú už svoje druhé dieťa. Penelope prvýkrát otehotnela pred dvoma rokmi a o materstve sa vyjadrila takto:

„Od prvej sekundy cítite neuveriteľne veľa lásky. Je to revolučný zážitok. To je najlepšie ako to viem opísať. V jednej sekunde vás to úplne zmení. Príroda je veľmi múdra a dá vám deväť mesiacov na to, aby ste sa pripravili, ale v tej sekunde, keď zbadáte tú tváričku, vtedy sa zmeníte naveky.“

Penelope s krásnym malým Leom- lebo nič iné ani nemohlo vzísť z vajíčka značky Cruz a spermií značky Bardem-pred premiérou filmu Skyfall.

Celá rodinka na nedávnom výlete v zoo.

Tehotné sestry, cumle, plienky, všetko fasa…a teraz k veci. Javier Bardem a moje retardované srdiečka pre všetkých predčasne Valentínom postihnutých.

Javier pre GQ.

A ešte jedna. Valentínska.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk