Taylor Swift ukradla nákupný vozík

pridal dominique 13.2.2013 o 5:00


Taylor má dva životy. V jednom je vždy perfektne upravená mladá speváčka, ktorá je vzorom pre milióny tínedžerov po celom svete a neúspešne hľadá lásku. V tom druhom žije všelijako. Raz sa zobudí po žúrke vonku na zemi a chlap nikde, inokedy ukradne z Tesca nákupný košík a vozí sa aj s roztopenou zmrzlinou. To je asi ten vzrušujúcejší.

Aj ja mám také. V jednom pracujem, študujem a cvičím. V tom druhom som čarodejníčka, fotografka, hobbit, sériový vrah, maliarka, Coco Chanel alebo princezná. Svoj búrlivý život prežívam v knihách a niekedy aj v snoch. Frajer hovorí, že dospelí už nesnívajú. Som rada, že som stále dieťa.

Naspäť k Taylor. Tá v Malibu natáča nový videoklip k piesni 22. V texte plače za chlapom len okrajovo: , , …it feels like a perfect night to dress up like hipsters and make fun of our exes…“ Pre tých, čo nerozumejú je to niečo ako: , , Vyzerá to ako perfektná noc na to, aby sme sa obliekli ako hipsteri (individuality, akože originálne – kuk google) a robili si srandu z našich ex.“

Video režíruje Anthony Mandler. Presne ten režisér, ktorý má na svedomí aj jej klip “I Knew You Were Trouble.”








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk