Alter-Ego Courtney Stodden. Celé zle

pridal dominique 20.2.2013 o 5:00


Ak ste niekedy pochybovali o tom, že Courtney neskutočne prepína, po vzhliadnutí nasledujúceho videa si budete istí. Ja neverím, že niekto, kto nie je priviazaný na nemocničné lôžko s mrežami na okne, môže vypustiť do sveta takéto video. Nechcem veriť.

Blonďavá Courtney sa neskutočne nudí, tak si vymyslela svoje alter-ego. Brunetku Courtinu. Je z východnej Európy (asi sa snažila napodobniť Rusku) a o existencii tej blonďavej – americkej sa dozvedela z magazínu. Vygúglila si ju, išla na jej stránku, napísala manažmentu a čo sa nedozvedela. Je jej stratená sestra! Blondínka sa s ňou hneď skontaktovala a zavolala ju do Hollywoodu. Happy End. O chvíľu o tom bude celovečerný film. Courtney a Courtina, alebo Blbá a Blbšia.

Pevne dúfam, že na niečom frčí a pre toto je vysvetlenie. Niektorí ľudia sa fakt necítia a mne je potom hlúpo aj za nich. A možno chce byť len svetová. Miley Cyrus má Hannah Montanu, ona nemala doteraz ani sestru, s ktorou by zdieľala svoje sny. Má to ťažké. Okrem muža ju nikto nechápe.

Jej blond ja, alebo jej sestra







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk