Michelle Williams a Jason Segel už spolu netancujú opičí tanec lásky

pridal zoe 27.2.2013 o 16:23


Viete, čo tým myslím. 

Michelle a Jason sa údajne rozišli už začiatkom mesiaca. Herečka, ktorá si najnovšie zahrala vo fime Oz the Great and Powerful a hviezda seriálu How I Met Your Mother sa v tichosti rozišli kvôli veľkej vzdialenosti, ktorá ich od seba delila. Michelle žije momentálne so svojou dcérou Matildou v New Yorku a Jason je obyvateľom Los Angeles, kde sa natáča seriál How I Met Your Mother.

Títo dvaja boli spolu od marca 2012 a svoje súkromie si strážili a svoj vzťah nekomentovali. V októbri ešte vyšli správy, že obaja bývajú spoločne v New Yorku v byte, ktorý prenajímala Michelle. Či sú správy o dôvode ich rozchodu pravdivé sa zatiaľ nepotvrdilo. Herci sa ešte k ničomu nevyjadrili a možno sa ani nevyjadria. Čo vás budem naťahovať…

Michelle a Jason trávili veľa času spoločne aj s malou Matildou, ktorú má Michelle s Heathom Ledgerom.

Michelle sa nedávno obajvila v talkshow Davida Lettermana, v ktorej spropagovala nový film Oz: The Great and Powerful, v ktorom si zahrala po boku Jamesa Franca a Mily Kunis. Aby vynikla, vzala si so sebou škaredšiu kamošku. Ženy sú strašné svine.

V marcovom vydaní časopisu InStyle s Milou Kunis a Rachel Weisz.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk