Hugha Jackmana opustila matka ako dieťa!

pridal sugar 10.3.2013 o 20:37


A po tejto infoške je jeho záľuba v starších ženách pochopiteľnejšia.

Hugh (44) sa v nedávnom interview otvoril a prehovoril o svojom osobnom živote, čo robí málokedy. Konkrétne sa vrátil do svojho dectva, ktoré rozhodne nemal jednoduché. Vyrastal totiž bez mamy. Jeho rodičia, (ktorí boli pôvodom z Anglicka, ale prisťahovali sa do Austrálie) sa rozviedli, keď mal Hugh len osem rokov. Rodina sa roztrhla na dve skupinky. Matka s dvoma Hughovými sestrami odišla naspäť do Veľkej Británie, kým otec spolu s Hughom a jeho dvoma bratmi zostali žiť u protinožcov. Aby to bolo ešte komplikovanejšie, jeho matka sa opäť vydala a z tohto nového vzťahu vzišiel Hughov piaty súrodenec – nevlastná sestra:

„Otec odišiel do Anglicka, aby ju priviedol späť, ale v tom čase už bola vydatá za niekoho iného, s dieťaťom. Bolo to naozaj zložité. Takže, keď  sa ocko vrátil späť – nie o tri týždne ako plánoval, ale o päť dní neskôr – vedel som to. Bol som dosť starý, aby som si povedal „Toto sa už nenapraví.“

A možno práve v tejto traume z detstva, v ktorom chýbala materská láska pramení jeho náklonnosť ku starším ženám. Teda presnejšie k jeho manželke, Deborrah-Lee Furness, ktorá má neuveriteľných 57-rokov!!! Toto vysvetlenie ich lásky spolu s tvrdením, že Hugha Hollywood nezmenil, nepotrebuje objavovať stále nové vadžajny a je výnimka potvrdzujúca pravidlo, je stále znesiteľnejšie ako klebety, že je gay. A s Deborrah, ktorá je už dávno po prechode je len kvôli verejnosti. Ale keby to tak bolo, a nemal svoju ženu úprimne rád, tak by si už predsa dávno zohnal nejakú druhú Katie Holmes, no nie? Hugh sa v rozhovore vyjadril aj k tomu: „Deborru tieto reči trápia. Je to nepríjemné. Nedávno to spomínala: „Je to veľké! A je to všade!“

Vidíte? On nie je teplý, proste chce byť pri žen, e ktorú miluje pol svojho života. Vzali sa v roku 1996 a majú adoptované dve malé deti. Proste ju má rád, aj keď je už stará(šia). A budem veriť tejto teórii, aj keby ju Hugh sám odvolal. Lebo niektorí chlapi musia byť hetero. Aj keby čo bolo.

Hugh…

Fotky z posledných týždňov

 

 

 

 

 

 

Hugh a Deborra

Z minulosti…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk