Čo má spoločné Kate Middleton s Larou Croft?

pridal sugar 6.3.2013 o 22:11


Čo by vás mohlo napadnúť, moji milí internetoví trolovia: „Lara Croft používa ochranu! Kate sa stane kráľovnou! S Larou je väčšia sranda! Kate…nepoužíva ochranu!“ Nie, nie, nie a ešte raz nie. Na nič z toho nenarážam, veď uvidíte v pokračovaní.

 

Takže Kate Middleton má s Larou Croft spoločné TOTO! Jej meno je Camilla Luddington (29) a stvárnila Katku Midltonovie vo filme William & Kate a tiež prepožičala svoj hlas virtuálnej Lare Croft

 Ako Kate…

Angličanka Camilla Luddington sa priživila na humbuku okolo kráľovskej svadby. Zahrala si Middletonku v životopisnom filme a jej kariéra sa hneď odštartovala. Inak, vďaka „pánovi hustá hlava“ napravo, mi niečo napadlo. Nie sú do Williamovej plešivosti zapojení Američania? Alebo ako to vždy býva v amerických filmoch – Rusi? Nejde o nejaký medzinárodný atentát na Williamove kadere? Kedysi boli také husté… Možno sa tajné spoločenstvo, ktoré ovláda tento svet rozhodlo , že je na budúceho kráľa príliš sexy a dalo ho odstrániť. Teda jeho vlasy. Zase vám to vyšlo, zloduchovia!!!

Vďaka tomu, že Camilla Luddington chodila v Anglicku na americkú školu (wow, že vo Veľkej  a hrdej Británii dovolia niečo také nehorázne a nezrovná to tam so zemou rozzúrený dav s fakľami a vidlami v rukách) a žije v USA už osem rokov dokonale ovláda americký prízvuk. Z toho ťaží v práci, keďže s ponukami na účinkovanie v seriáloch sa nad jej hlavou roztrhlo vrece. Vidieť ju môžete v Grey’s Anatomy, True Blood či Californication. Všetko sú to superúspešné šou a Camilla je z toho taká nadšená, že už aj pred kamerou chodí polonahá. Veď čo sa bude…

Svoj rodný, teda anglický prízvuk zas využíva ako Lara Croft, kedže tá je Angličanka. Aspoň to jej fiktívny životopis na wikipédii tvrdí. A čo je naq Wikipédii to je sväté.

Lara je ďalší krôčik ku sláve

 

 

Camilla Luddington ako sexica na dnes…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A ešte si poďme zaochkať nad vizuálnou dokonalosťou Lary Croft, lebo aj o tom dnešná spoločnosť je. Za sexymbol považujeme postavičku z videohry. Ou jé.

 

 

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk