Sarah Jessica Parker vystrčila kopytá

pridal zoe 10.3.2013 o 19:42


Viete, človeka môžete len toľkokrát porovnať s koňom, kým nezatrpkne.

Sarah Jessica Parker, hviezda seriálu Sex v meste, sa nepekne vyjadrila na adresu AnnaSophie Robb, hviezdy seriálu The Carrie Diaries, ktorý predchádza Sexu v meste a AnnaSophia v ňom hrá mladučkú stredoškoláčku Carrie a teda aj mladú Sarah Jessicu Parker. Oj, i želala by si Sarah Jessica, aby za mlada vyzerala aspoň z polovice tak ako AnnaSophia. Nikdy v živote nepochopím skutočnosť, že niekoho niekedy niekde napadlo, že budú propagovať Sarah Jessicu Parker ako sexy ženu. Museli sa s koňom zraziť. Viete, ktorého koňa myslím…

No a práve ten kôň alebo skôr žarty o Jessicinej nápadnej podobe s koňom mohli viesť k herečkinej zatrpknutosti, keď sa na adresu nového seriálu vyjadrila takto:

„Nie som si istá. Viete, je to ako keď niekto skúša vašu štedrosť. Ona (AnnaSophia)  je milé dievča a chcem, aby sa cítila dobre, ale…ale je to divné.“

Úprimne, ja ten nový seriál ignorujem rovnako ako som ignorovala Sex v meste, nakoľko som mala traumatickú skúsenosť, keď som si musela presedieť celý druhý film (ktorý bol inak veľmi kvalitne naprd), v kine v spoločnosti dvoch nesvojprávnych žien, ktoré celý čas prirovnávali hercov z filmu ku svojim frajerom na záver vždy skonštatujúc, že ich chlapi sú predsalen viac sexi (nie sú) a že im za to dnes večer doma upečú bábovku (nevedia piecť) a že to tých ich chlapov isto poteší (viac by ich možno potešilo, keby im konečne dali) a ja som tam celých 90 minút musela prehĺtať zvratky, čo sa mi drali von.

No len si porovnajte AnnuSophiu so Sarah Jessicou. Ktorá je vám sympatickejšia?

AnnaSophia.

Sarah Jessica.

A teraz ktorý koník sa vám páči viac?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk