S Lil Waynom to šľahlo

pridal zoe 16.3.2013 o 13:26


Tento čudný malý rapper sa vraj niekoľkonásobne zrútil počas posledných pár dní.

V Holyvúde musí byť niečo vo vode. Alebo v múke. Možno je holyvúdska múka čarovná. Najprv sa totiž zrútila Kelly Osbourne počas natáčania svojej módnej polície a teraz to šľahlo s ďalšou celebritou. Rapper, ktorý brutálne zavraždil moju vieru v svetlú budúcnosť populárnej hudby sa prvýkrát zrútil počas natáčania videa s Nicki Minaj. Či bol dôvodom zrútenia pohľad na Nicki Minaj, ktorý je vraj hodný baziliska alebo oná kúzelná múčka, zatiaľ nebolo potvrdené. Rapper skončil v nemocnici v Los Angeles, keď sa jeho zrútenie ešte v ten deň niekoľkokrát zopakovalo. Speváka vraj prepustili z nemocnice v stredu, ale v piatok ho hospitalizovali znova a niektoré zdroje tvrdia, že sa nachádza v kritickom stave. Lil Waynovi hovorcovia sa zatiaľ k ničomu nevyjadrili, ale prezident Waynovej nahrávacej spoločnosti s názvom Young Money, Mack Maine, twítol tento odkaz:

„Wayne je živý a v poriadku! Sledujeme zápas so Syracuse…ďakujeme za vašu starosť a vaše modlitby…čoskoro vás bude (Lil Wayne) o všetkom informovať.“

 Lil Wayne.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk