Gerard Butler vie byť kamoš

pridal zoe 21.3.2013 o 15:30


Gerard Butler ukázal svojim fanúšikom, že vie byť aj kamoš. 

Gerardova scéna z filmu 300,  keď Gerard ako kráľ Leonidas zahrmí „This is Sparta!“ a nežným kopom do hrude pošle posla Perzskej armády voňať fialky odspodu, sa stala neuveriteľným internetovým fenoménom.

Pri podpisovaní sa fanúšikom po skončení Jimmy Kimmel Live Show podal niekto Gerardovi sparťanskú helmu na podpis a Gerard fanúšikom s radosťou predviedol svoju legendárnu vetu z filmu. No len sa pozrite ako sa tomuto počinu obecenstvo potešilo:

O Gerardovi sa už aj v minulosti spomínalo, že sa k fanúšikom chová nezvyčajne milo. Z toho istého bol kedysi obviňovaný aj George Clooney. Miestne noviny v Toronte raz dokonca napísali o Gerardovej priateľskej povahe pochvalný článok, kde podrobne zdokumentovali jeho správanie sa k fanúšikom, keď sa s fanúšikmi priateľsky fotil, namiesto potrasenia rukou preferoval háj fájf, fotografom zapózoval viackrát, keď ho nestihli zachytiť prvý raz a úprimne sa zo svojich fanúšikov tešil. Ak vám po všetkých týchto ohováračkách pripadá Gerard ako sympatický týpek, nezúfajte. Aj o mnohých sériových vrahoch sa susedia vyjadrili, že to boli milí, skromní a tichí ľudia.

Dôkazový materiál A.

Dôkazový materiál B.

Dôkazový materiál C.

Gerard najnovšie promuje nový film Olympus Has Fallen v Los Angeles so svojou hereckou kolegyňou Ashley Judd. Gerard hrá vo filme bývalého člena prezidentskej ochranky, ktorý musí spolupracovať s národnou bezpečnosťou, aby oslobodil prezidenta, ktorého uniesli teroristi. To je také americké.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk