Ešte stále chcete vyzerať ako celebrita?

pridal zoe 24.3.2013 o 12:38


Tu je ľahký návod.

Buď môžete prevetrať babičkin šatník a vyzerať ako Nicole alebo môžete olúpiť bezdomovca o to jediné, čo má na sebe a vyzerať ako Elle alebo môžete dotiahnuť veci do úplneho extrému a oskalpovať medveďa ako Olsenka.  Či už budete vyzerať ako zanedbaná žena počas druhej svetovej, ktorá musela celý víkend loviť potkany, aby nakŕmila deti, čo sa ukrývajú u nej doma v pivnici ako Katie alebo úplne prídete o svoju súdnosť lebo vám tehotenské hormóny napadnú aj posledné tri mozgové bunky ako Kim, je na vás. Dajte si záležať. Najnovšie módne výstrelky nájdete v novom aprílovom vydaní Note Bene, ktoré si môžete zakúpiť od ktoréhokoľvek živého modela na ulici.

 Tento týždeň mali celebrity fakt u riti. Ashley Olsen.

Katie Holmes.

Elle Fanning.

Nicole Kidman.

Fajn. Tá Nicolina je len z natáčania filmu, ale robí mi úchylnú radosť fakt, že keď Nicole príde domov a uvidí tieto fotky tak sa bude polhodinku kývať dopredu a dozadu a vzývať boha botoxu, aby jej pomohol.

Kim Kardashian.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk