Aj Ke$ha bude mať vlastnú reality show

pridal dominique 30.3.2013 o 11:21


Bude sa volať My Crazy Beautiful Life a bude nechutná rovnako ako ona. Vysielať ju bude stanica MTV a odštartovať má už začiatkom mája.

Na svete je veľa, veľa šialených ľudí. Spoznáte ich tak, že sú jej fanúšikmi. Radšej ju mohli hodiť do práčky a oprať. Pôsobí tak nejako špinavo. Ide jej to z očí a aj z toho zuba.

Jej šialený prekrásny život má ľudí inšpirovať k tomu, aby porušovali pravidlá. Porušovaním pravidiel dosiahne človek viac pozitívneho. Tak ľudia, choďte rabovať, dostanete veľa pozitívnych vecí. Na súde potom povedzte, že Ke$ha vás inšpirovala. Buď vás pustia ihneď a pozitívne veci si necháte ako bonus, alebo vás zatvoria do jednej peknej miestnosti s mäkučkými stenami.

Blondína má svoj fanklub aj v Tokiu, ale tam chodia ľudia aj na koncerty hologramov. „Som neskutočne liberálna a myslím, že to je dôvod, prečo ma japonskí fanúšikovia majú radi. Poruš pravidlo. To je niečo, čo ľudia chápu v hociktorom jazyku.“

 

Kesha…

Ešte jedna krátka ukážka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk