Mamičku Reese Witherspoon zatkli

pridal dominique 22.4.2013 o 8:24


Keď som si v titulku pri mene Reese prečítala aj slovo zatknutá, myslela som si, že ešte spím a jednoducho zle vidím. Potom mi napadlo, že som si to zle preložila. Čítam ďalej a usmievam sa. Ju vážne zatkli:). Darmo, škodoradosť je najväčšia radosť.

Ako nebolo to nič vážne. Nikoho nezrazila, nevykradla pumpu pod vplyvom drog a ani nekopala do smetných košov po ceste domov z párty. Reese sa snažila ochrániť manžela Jima Totha pred zlými ujami policajtmi. Tí mali podozrenie, že jazdí pod vplyvom alkoholu, a tak ho zastavili. Herečka kládla odpor a správala sa agresívne. Policajta sa vypytovala či vie, kto je ona a vyhrážala sa mu tiež, že bude v správach. Jim, čuduj sa svete nafúkal viac ako je povolený limit a polícia oboch zatkla. Ešte v ten deň ich však prepustila na kauciu.

Reese sa už samozrejme stihla aj ospravedlniť. Vyšetrovanie ešte prebieha, takže nemôže komentovať všetko. „Mala som len jeden drink, ale aj to bolo asi príliš. Som znepokojená tým, čo som povedala. Bola to desivá situácia a ja som sa bála o svojho manžela, ale to nie je ospravedlnenie. Bola som nezdvorilá k dôstojníkovi, ktorý práve robil svoju prácu. Mám veľký rešpekt k polícii a veľmi ľutujem svoje správanie.“

 

Promuje nový film MUD







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk