Kto ešte nevidel nahú Ditu Von Teese?

pridal dominique 25.4.2013 o 8:05


Teda skoro nahú. Aby som vás neklamala a nezavádzala, lebo mi tu na pikoškách prísne dodržujeme novinársku etiku. Dita sa už vyzliekla, alebo skoro vyzliekla pre každého bohatého hollywoodskeho uja a na každej luxusnej hollywoodkej párty.

Dite to nevadí, baví ju to minimálne tak, ako navrhovanie spodnej bielizne, keď nie viac. Aspoň si myslím, lebo vyzerá, že si to užíva. A možno sa zdá, že je to super ľahký job, ale nie je. Minule sme sa s kamoškou vybrali na pole dance. Vraj získate sebavedomie a odstránite celulitídu. No nekúp to. Točiť sa okolo tyče je ťažké a nevyzerať pri tom ako na telesnej výchove na základnej škole, ešte ťažšie.

Ešte som sa nedostala k pointe, že? No Dita je v klipe 30 Seconds to Mars. Komu chýbal Jared Leto, môže si zakričať jéj Jared! Klip je úplne super. Tak psycho super. Striptérka na býkovi, lev, gymnastka, spisovateľ Neil Strauss, obraz Hirsta. Všetko možné aj nemožné v jednom.

Pre jej novú líniu spodného prádla Von Follies

Oblečená







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk