Čo sa dialo tento týždeň…

pridal dominique 27.4.2013 o 5:00


Týždeň zase raz ubehol ako voda, tak si dáme malú rekapituláciu. Opakovanie je matkou múdrosti a v hlave si netreba držať zbytočné veci ako školu či prácu, ale len celebrity. Kto, s kým, kde a čo robili. Samé dôležité infošky, bez ktorých by bol váš život ešte nudnejší.

V pondelok sme nezačali najpozitívnejšou správou na svete. Mamičku Reese Witherspoon zatkli a my sme vám to museli povedať, aby ste si uvedomili, akí ste super a na rozdiel od Reese pôjdete aj do neba. Zoe písala o Justinovi a Selene, lebo ich zbožňuje a keď sa rozišli, strašne plakala. V utorok tu bol rozhovor so skupinou Polemic, lebo sú skvelí a spájajú sa mi s nimi tie najlepšie festivalové zážitky. Tento týždeň sa tu objavila aj Michelle Rodriguez. Tiež by ste mali vidieť Ditu v klipe 30 Seconds to Mars.

Čo ste sa na pikoškách nedočítali je, že film Iron Man 3 mal svoju premiéru, alebo že Uma Thurman bola na akcii Louis Vuitton Maison opening v Mníchove a vyzerala dokonalo. Na našej FB stránke ste určite videli a počuli Beyonce a jej nový song Standing on the Sun spojený s kampaňou pre H&M či Emmu Watson v traileri na jej nový film The Bling Ring.

Mladučká Chloe Moretz sa objavila na titulke magazínu Nylon, Derek Theler (Baby Daddy) ukazoval svoje vymakané telo na pláži. Domov vraj išiel nahý… Justin Timberlake hovoril u Ellen DeGeneres o manželstve a dostal aj hodnotný dar.

 

Iron Man 3

Uma na Louis Vuitton Maison Opening

Chloe Moretz

Derek Theler

Justin







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk