Bude to Veľká svadba

pridal dominique 3.5.2013 o 9:43


S množstvom celebritných hostí. Štyria z nich majú dokonca doma vo vitrínke aj Oscara. The Big Wedding si nenechá ujsť fenomenálny Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon a určite tam bude aj Robin Williams.

Okrem spomínaných hercov sa objavia aj mladšie ročníky v podobe Amandy Seyfried či Bena Barnesa. Kto s kým, čo, kde a kedy pochopíte už z traileru. Teda iba v tom prípade, ak vám bolo hneď po prvých prečítaných riadkoch jasné, že ide o film a nie naozajstnú svadbu, ktorá bude v sobotu v Modrom kostolíku.

Pohodová komédia so super hercami, pri ktorej si zaručene oddýchnete. A kedže vás už poznám ako prsia Courtney Stodden, viem, že mnohé z vás sa najviac tešia na princa z Narnie Bena Barnesa. Ten sa v tomto roku objaví okrem spomínaného filmu aj v dobrodružnom Seventh Son. A aby som potešila aspoň jedno vaše oko, pridávam pár fotiek.

A skoro som zabudla. Do kostola a aj na hostinu (lebo čítate pikošky) ste pozvaní aj vy. Premiéra je už tento utorok a ak nestíhate, tak kvôli vám to celé zopakujú ešte raz. A potom ešte raz. Svadby sú super.

 


Nicholas Hoult a Ben Barnes na Seven Deadly Sins Party

A ešte…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk