Pozor, pozor, prichádzajú Podfukári

pridal dominique 9.5.2013 o 16:08


Slovo podfukári už podľa mňa nikto naozaj nepoužíva, ale slovenské preklady filmov sú takmer vždy tragické. Dámy a páni, dávam do pozornosti ďalší film, ktorý bude mať premiéru v našich kinách už o pár dní. Podfukári (Now You See Me).

Áno, patrím k tým ohrozeným druhom, ktorí ešte stále chodia do kina. A nie len kvôli popcornu a načoskám. V kine si film jednoducho užijem viac a aspoň občas sa stretnem s priateľmi. Dokonca mi chýba atmosféra starých kín, kde ste si vždy dovliekli svoje vlastné jedlo, pitie a po pol hodine vás boleli zadky z nepohodlných sedačiek.

Už od 13. mája si teda budete môcť vďaka Bonton filmu pozrieť v našich kinách thriller Podfukári. Skupina štyroch iluzionistov (Four Horseman) vie čarovať na pódiu, ale aj mimo neho, keď podniká bankové lúpeže proti skorumpovaným bankárom. Jednu z takýchto lúpeží predvedú priamo pred publikom…

Vo filme sa predstaví skvelý Morgan Freeamn a uvidíte aj ďalšie hviezdne tváre ako Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Isla Fischer či Mélanie Laurent.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk