Pozor, letí bongo!

pridal zoe 24.5.2013 o 8:29


Keď vám hlasy vo vašej hlave hovoria, že je potrebné vyholiť si lebeň, vedzte, že nastal čas vyhľadať zodpovedného dospelého, ktorý vás nasmeruje do najbližšej psychiatrickej liečebne. 

Bolo tomu tak u Britney Spears a je tomu tak i u Amandy Bynes.  Polícia včera navštívila Amandu Bynes (27) na žiadosť vrátnika budovy, v ktorej Amanda býva. Susedov údajne obťažovalo Amandino fajčenie marihuany v spoločných priestoroch budovy. Dvaja policajní príslušníci, ktorí Amandu včera zatkli, vo svojej správe uviedli silný marihuanový zápach a dym hneď pri vstupe do apartmánu. Amandin vyhulený apartmán však nebol dôvodom jej zatknutia.

Pri vstupe do apartmánu policajtom padol zrak na Amandino veľké bongo (pre neznalých; nástroj slúžiaci na fajčenie marihuany) a Amandin malý vyhulený mozog dostal geniálny nápad vyhodiť pred zrakmi policajtov bongo z okna na 36-tom poschodí.

Oná spomínaná apartmánová budova.

Padajúce bongo našťastie nikomu neublížilo. Amandu však na mieste zatkli z dôvodu nezodpovedného ohrozovania na zdraví iných ľudí. Prvou zastávkou, čudujsasvete, nebola policajná stanica, ale nemocnica, kde Amandu prinútili podstúpiť psychiatrické vyšetrenie a až potom si ju odviedli na stanicu, kde ju obvinili z ilegálneho držania marihuany, nezodpovedného ohrozovania na zdraví a manipuláciu s dôkazovým materiálom.

Amande už teda svitá na lepšie časy. Nepochybujem o tom, že sa zregeneruje v nejakej peknej zamrežovanej liečebni s exkluzívnym menom, kde si bude môcť nerušene kresliť poníky a česať dúhy. Taká liečebňa bude pre ňu príjemnou luxusnou zmenou oproti jej vlastnému apartmánu, o ktorom sa dvaja svedkovia, ktorí sa zúčastnili Amandinej spontánnej párty, nevyjadrili práve v superlatívoch. Amandin apartmán je vraj posiaty špakmi, chýba v ňom nábytok aj postelná bielizeň a okná si začierňuje sprejom.

Časopis InTouch zverejnil fotky Amandy, o ktorých Amanda tvrdí, že to nemôže byť ona. Ona má predsa na nohách pedikúru.

Ešte tento týždeň chcela Amanda letieť do Los Angeles, kam sa nakoniec nedostala, pretože pri sebe nemala preukaz totožnosti. Napriek Amandiným pokusom dostať sa na palubu lietadla, Amande odletieť nepovolili. Nepomohol ani Amandin rozhovor s pilotom, keď pilotovi radila, aby si ju vygúglil. Pilot ani letisko jej neudelili žiadnu špeciálnu výnimku.

Amandino zváštne správanie sa začalo hneď po tom, čo herečka oznámila, že odchádza do dôchodku. Presťahovala sa do New Yorku, preč od rodičov, aby pracovala na svojej novej módnej značke. Ovocie Amandinej roboty na jej novej módnej značke ešte žiaden módny dom nepostrehol. Amanda už mala jeden pokus s vlastnou módnou líniou pre odchodný dom Steve & Barry, ale tá v roku 2007 ohlásila bankrot.

Amandino zatknutie.

Amanda Bynes.

Amanda kedysi.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk