Paris Jackson sa pokúsila o samovraždu

pridal dominique 5.6.2013 o 18:19


Vedeli sme, že izolovaný život na ranči s takým psychopatom ako Michael Jackson na vás musí zanechať následky. Bolo len otázkou času, kedy a ako sa to prejaví.

Tipovala som drogy, ale pokus o samovraždu je už úplne iná liga. Strašnú správu priniesol portál TMZ. Paris (15) hospitalizovali dnes ráno okolo druhej v noci. Niektoré zdroje tvrdia, že sa predávkovala, iné, že si podrezala žily. Podľa portálu je hospitalizovaná a mimo ohrozenia života.

Večer predtým tvítla: „…rozmýšľam, prečo sú slzy slané?“ Neskôr si prepožičala text od skupiny Beatles – Yesterday a napísala: , , včera sa zdalo, že všetky moje starosti sú preč, ale teraz to vyzerá, že tu zostanú…“

V diskusiách sa už ozývajú psychológovia z celého sveta, ktorí si myslia, že spomínané starosti sú niečo ako nočné mory z jej detstva. Zdalo sa, že sú preč (smrť speváka), ale v jej mysli ostávajú. Verejnosť sa asi nikdy nedozvie, ako sa Michael hrával so svojimi deťmi…

Pred troma dňami v Calabasas

Jej izba…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk