Óóó šaty! Utkané z jahodovej peny…

pridal zoe 19.6.2013 o 8:18


Katie Price, osoba viac známa svojim solárkovým opálením než čímkoľvek iným, sa inšpirovala Marikou Gombitovou.

Katie nechala doma svojho ružového koňa, ktorý určite všetkým utkvel v pamäti a tentoraz sa obliekla ako überidiot princezná, aby na seba upútala pozornosť pri propagovaní svojej novej knihy He´s The One v Londýne. Bude to kvalitná literatúra. Určite to spáľte, keď sa k tomu dostanete. A keď už na seba musíte priťahovať pozornosť na svojej vlastnej akcii, tak stavte na Mariku Gombitovú v Neberte nám princeznú. Ne-mô-že-te urobiť zle.

Katie so sebou dovliekla aj svojho princa, manžela Kierana Haylera, s ktorým sa vzali v januári a Katie teraz pod všetkými tými spodničkami ukrýva plod ich spoločnej lásky. Katie nedávno urobila šarapatu v jednom soláriu, kde jej odmietli poskytnúť služby vzhľadom na jej tehotenstvo. Neskôr sa Katie ohľadom tohto incidentu vyjadrila takto:

„Môžete sa opaľovať v horizontálnom soláriu aj keď ste tehotná. Je to smiešne. Pozrite sa aká som hnedá. Práve som bola na dovolenke. Je pre vás azda slnko škodlivé?  Ale aj tak, nech si hovorí kto chce čo chce, je to môj život a ja budem robiť, čo chcem.“

Katie bude ten materský typ.

Katie Price a jej šaty z jahodovej peny

So svojim osolárkovaným manželom sa veru našli

Iritujúca Marika a jej Šaty. S maďarskými titulkami. Lebo tak dal jútjub.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk