Bieber, lesby a čierne vtáky

pridal Tom 26.6.2013 o 8:54


Prvý! Prvýýý!!! Prvý článok odo mňa! Môj prvý výkrik do pikoškového sveta a prvé úplne všetko! Takže každá ďalšia „prvá“ v komentoch (všakže, slečny) už bude druhá. Je mi to ľúto, je… no slzy ešte nesušte, mám toho pre Vás viac. Pripravené? Ideme na to!

Poznáte Justina Biebera, že? Ak nie, tak prosím nečítajte ďalej. Máte jedinečnú možnosť žiť ďalej v mieri. Možnosť, o akú prosím aj ja sám. Každý večer, až kým sa neunavím plačom a nezaspím… Pre Vás ostatné, zatratené duše, prosím pokračujte – Justin Bieber.

Odkedy tejto dievčine odbilo 18 rokov, čakali sme len na dve veci a to kedy príde puberta, a kedy niečo nafotí pre Playboy. Prekvapivo, prvá prišla predsa len puberta a prišla dokonca v plnej sile. Mnohé dievčatá v tomto čase zmien zvyknú rebelovať, ich telá sa menia, sú preto náladové a tak pod. Veď to poznáte… Aj teraz mnohé z Vás zrejme nervózne dusia svojho psa, prípadne priateľa. No a Justina tiež nie je žiadna výnimka.

Hlavným prejavom rebélie, čo asi všetci vieme, bol/je vzťah so Selenou Gomez. Lesbický vzťah týchto dvoch mladých žien však samozrejme nestačil, rozhodne nie Justine a tá sa začala búriť a vylievať si krámové nervy na paparazzoch. Nečudujem sa… Kto sa má čo starať do lásky dvoch dospelých a svojprávnych dievčat, kto?! Máme moderný svet, americkým prezidentom je černoch, čarodejnice už nepálime, ba teraz môžu už aj voliť… teda, ženy! Ženy môžu teraz voliť. Jednoducho nová doba. Každopádne paparazzi to nie a nie pochopiť, tak sa v poslednom čase akosi vyostruje vzťah medzi nimi a Justinou. Vyostrovaním myslím zážitky ako škrtenie, vyťahovanie zbraní, poprípade zabavovanie foťákov- to sú najčastejšie obvinenia, ktoré počuť zo strany paparazzov. Nedávno dokonca chudera Justina, ktorá sa len fakt ponáhľala domov, zrejme jej presakoval tampón alebo niečo… no a tak trochu vrazila do jedného z fotografov. Autom. Vrazila autom. Nešlo o nič vážne, paparazzo to síce zahral ako keby chodil do letnej školy drámy Cristiana Ronalda, no Justina to zvládla s hrdosťou a gráciou, akú jej môže závidieť aj Dara Rolins- pokračovala totiž v jazde. Inak, strašne sa mi páči predstava, ako by počas incidentu hralo v Biebermobile jej aktuálne CD. Išlo by totiž o skladby ako „She don’t like the lights“, „Fall“, alebo „Be Alright“. Celkom tématické, nie? A možno aj nie… Čo ja viem o čom vlastne bľačí. Asi je to všetko o vagínach. Alebo penisoch.

Čo ale prinieslo do týchto naťahovačiek trochu vzrúša, je paparazzo, ktorý sa rozhodol vystrčiť rožky (a nie penis, ako zvyknú starší páni v parkoch). Ide o Gustava Garcesa, ktorý má záznam z incidentu, keď mu Bieberka vzala foťák a povedala niečo ako, že foťák mu síce vráti, no kartu z neho si ponechá. Gustava chytil samozrejme nefalšovaný, americkým snom poháňaný, súdny amok a už chystá žalobu, pričom ako jeden z dôkazov poslúži práve už spomínaná karta, ulúpená besnou Justinou. Nechal sa teda počuť, že ak sa s kartou niečo stalo, pôjde o manipuláciu s dôkazmi, čo pre Bíbra nemusí skončiť dobre. Každopádne, ja vidím Justinu ako víťazku, tak či onak. V najhoršom možnom scenári skončí na nejaké 3 dni v chládku. Tak a čo? Kedže svojimi útlymi rúčkami isto ani to mydlo v sprche poriadne neudrží, čaká ju pár dobrodružstiev s afro-americkými spoluväzňami.

Justin Bieber

Najprv škandály a potom hrá na city

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk