Bratia Hemsworthovci

pridal zoe 26.6.2013 o 11:11


Počula som, že jeden z nich má väčšie kladivo…

Niekedy je naozaj ťažké rozhodnúť sa medzi dvoma vecami. Najmä ak na tom, ako sa rozhodnete záleží aj iným ľuďom, niekto vám popritom sústavne dýcha na krk, niekto vám hádže polená pod nohy a vy sa pomaly scvrkávate pod tlakom celej situácie. A toto sa mne deje neustále a keďže stresové situácie nezvládam práve najlepšie, vždy to dopadne nejako takto; Stojím bosá na studenej dlážke, záves za mnou je zatiahnutý a pani v bielom plášti mi vraví, že už mám len 5 minút. Mama ma chytí za ruku a súcitne ju stisne. Pot mi vyskočí na čele. Prerývane dýcham. Pozerám sa vpravo, vľavo a márne hľadám niečo, čo mi pomôže rozhodnúť sa. Hudba stíchla. Pani v bielom plášti už zrolovala meter a začína vyzerať nasrato. Obchodný dom už púšťa oznam, že o 5 minút zatvárajú a ja ešte stále neviem či chcem tie šaty v modrej alebo žltej. Vidím, že predavačka už otvára ústa a žila jej zlostne pulzuje na krku, šmarím po nej vešiak a zdrhám. Mama povedala, že už so mnou nakupovať nikdy nepôjde.

Podobná dilema možno u niekoho nastala pri pohľade na týchto dvoch klobáštekov. Starší a blonďavejší Chris nosí so sebou všade kladivo. Oženil sa s herečkou Elsou Pataky a spoločne ukuli dieťa. Mladší Liam si vytvoril romantický vzťah ku sysľovi, ktorý sa prentransformoval na punkovú víziu Biebera a Liam má teraz vlastnú dilemu a pre ten svet nevie, čo má, doboha, robiť…

Chris Hemsworth s Elsou Pataky a ich dcérou

Liam Hemsworth a Miley

Tak kerý?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk