Edward Furlong vyrástol, aby po svete šíril zlobu

pridal zoe 2.7.2013 o 8:21


Oproti tomuto pánovi je aj Pán Pestička len mätový čajík. 

Furlonga poznáte ako Johna Connora z filmu o Terminátorovi, v ktorom ešte Arniemu neviseli cecky lebo mu ešte neuplynula záručná doba. Kto by to bol povedal, že  keď toto dieťa vyrastie, z očí mu pôjde, že je cocot?

Edwardovi Furlongovi (35) hrozilo štvorročné väzenie za to, že zmlátil svoju bývalú priateľku, poškodil jej majetok, porušil podmienku i zákaz približovania, opäť ju zmlátil, fajčil na zastávke a nerecykloval. Proste sviniar. Furlonga pustili na podmienku z väzenia, v ktorom si mal odsedieť 6-mesačný trest za porušenie podmienky ešte z roku 2010, už na jar, ale hneď v máji ho zatkli opäť, keď im dotyčná jeho bývalá volala, že sa ukrýva pred jej apartmánom a číha na ňu ako taký chuj. Napriek tomu, že je v podmienke. Prvýkrát ho zatkli v januári v jej byte, keď susedia oznámili polícii, že sa tam pácha domáce násilie.

Furlong roky trpel závislosťou na heroíne  a kokaíne a jeho bývalá frajerka nie je jediná, ktorá sa zúčastnila pästného súboja s týmto dávno vyhoreným hercom. Furlong bol raz aj ženatý a trénovať zvykol aj na manželke. Jeho- teraz už samozrejme- bývalá manželka sa mu teda tiež postarala o niekoľko zákazov približovania. Všetky tieto podmienky a zákazy a príkazy a liečenia sa okolo Furlonga točia už roky a teraz, keď mu už reálne hrozilo štvorročné väzenie, Furlong si vysúdil opäť raz päťročnú podmienku, 90 dní na odvykačke a rok terapie kvôli jeho násilníctvam. Tak dajak jak Lindsay.

Edward Furlong na súde

Sem-tam sa Furlong ešte zatvári, že je herec a zúčastní sa nejakej tej akcie, kde je oslabená ochranka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk