Tá žena z rozprávky…

pridal zoe 3.7.2013 o 8:19


…ktorá hrá Snehulienku sa volá Ginnifer Goodwin. 

Ginnifer si možno pamätáte aj z filmu Walk The Line alebo z čik-fliku (to je taký flik, ktorý zbožňujú hlavne čiks)  He´s Just Not That Into You. Odvtedy  si stihla herečka ostrihať vlasy na krátko, čo je veľmi odvážne rozhodnutie, keď má vaša hlava tvar vajca a pravé ucho vám odstáva. Momentálne hrá v seriáli Once Upon a Time (Kde bolo tam bolo) Snehulienku a to je od čias Kristin Kreuz pre mňa mierne frustrujúci krok späť. Énivej, Ginnifer sa ocitla na titulke časopisu Prestige a o seriáli povedala toto:

„Zbožňujem svoju postavu. Som Disneyofil a vyrastala som na rozprávkach. Keď si vyberám, čo pozerať, fantazijné príbehy patria medzi moje najobľúbenejšie žánre. Tú rolu som vzala zo sebeckých dôvodov. Vedela som, že by som žiarlila na všetkých hercov v seriáli, keby som tam nehrala aj ja. Vedela som, že to bude zábava a že to 8-ročné dieťa, čo je vo mne, bude nadšené. Nehrala som v mnohých filmoch, ktoré by v budúcnosti moje deti mohli pozerať a preto ma teší byť súčasťou projektu, ktorý si v budúcnosti budú môcť pozrieť.“

Ginnifer pre Prestige 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk