Lady Gaga je chlpatá a ľúbi gayov

pridal zoe 4.7.2013 o 11:10


…rovnako ako všetkých ľudí. 

Lady Gaga ešte presne vystihla to obdobie, keď mohla vo svojom postavení megahviezdy vystupovať ako bojovníčka za práva všetkých homosexuálov.  Šikovne tak nahradila na tomto prominentnom poste Madonnu, ktorej na staré kolená progresívne zajebáva a preto ju už nikto neberie vážne. Posty ochrancov, spasiteľov a verných zastáncov gayov budú v móde až pokiaľ posledný katolický farár z Nižnej Myšle nepochváli počas omše Rochniakovi kabelku.

A k tomu je na Slovensku ešte dlhá cesta, vzhľadom na fakt, že väčšinu ľudí tu teraz viac zaujíma ako vyplatiť inkaso tak, aby zostalo na rožky než Rochniakova vitónka. V Amerike sa im už ale cesta o niečo skrátila, keď-ako ste už isto počuli- Najvyšší súd v USA zrušil federálnu ochranu manželstva, čo postavilo manželstvá homosexuálov na rovnakú úroveň ako sú manželstvá muža a ženy. Tomu sa, samozrejme, všetci okrem republikánov, katolíckych kňazov, odporcov homosexuálnych manželstiev a im podobným exotom, tešili. Republikáni ešte stále dúfajú, že sa v debatách bude pokračovať a že sa „Amerika prinavráti k pôvodným hodnotám manželstva medzi mužom a ženou lebo tak to vždy bolo a tak to má byť a berte všetci kopije do ruky, idú sa loviť mamuty lebo tak sa to vždy robilo a opička, stolička, vláčik“.“ Plus-mínus,   tak nejak to povedali.

Tešila sa tomu i Lady Gaga, keď v New Yorku prehovorila za práva gayov takto: „Nie sme len ryha. Sme súčasťou. Sme veľkou súčasťou ľudstva. Je čas, aby sme boli súčasťou prúdu. Požadujem práva, aby boli tieto ulice bezpečné!“ 27- ročná speváčka ukončila svoj prejav zaspievaním národnej hymny, ktorej posledný verš pozmenila o referenciu na farebnú vlajku homosexuálov.

Bolo to prvé verejné vystúpenie Lady Gaga odkedy bola dlhšiu dobu v ústraní, aby sa vyliečila z operácie. Speváčka musela kvôli operácii boku zrušiť celé svoje svetové turné. Teraz to vyzerá tak, že je späť v plnej sile a zajtra už dôjde v outfite z údeného lososa.

Lady Gage postavili v Paríži voskovú figurínu. O toto chlpaté dielo sa postaral kaderník  Charlie Le Mindu a sochár Jean-Baptiste Seckler.

Gaga pri prejave v New Yorku







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk