LiLo & Crack

pridal Tom 4.7.2013 o 18:37


Vyzerá to tak, že naša milovaná princezná s bielym práškom na nose sa nám začala odrážať od dna. Teda od dna dna, do ktorého sa prepadla po tvrdom dopade na pomyseľné prvé dno. Dievčina sa ale nielenže odráža, ale dokonca sa jej začína aj dariť.

Teda aspoň na pomery hereckej trosky vyplavenej na brehu záujmu verejnosti. Lindsay totiž pred pár dňami oslávila krásnych 27 rokov, na ktoré vôbec nevyzerá. Vďaka drogám, chľastu a rozsiahlo opotrebovanej vagíne by ste jej kľudne uverili aj šťavnatých 37. Pri pohľade len na vagínu samotnú, 47. Nepýtajte sa ma, ako to viem. Proste viem. Niekto vie, niekto háda, niekto klame. A niekto to všetko nakoniec číta.

Každopádne to naozaj vyzerá tak, že sa nám LiLo uvedomila, všimla si kam smeruje a zľakla sa. Oprávnene. Bola totiž na najlepšej ceste stať sa najnovším prírastkom neslávneho klubu 27 (klub celebrít, ktoré pomreli práve v tomto veku). Väčšinou šlo o príčiny smrti ako predávkovanie sa, či rovno samovraždy. Najznámejšími členmi klubu sú asi Kurt Cobain, či Amy Winehouse. Nechcem predbiehať, no Amanda Bynes má tiež 27 a pred sebou ešte dlhých 10 mesiacov, kým sa to zmení. Dodal by som len, že si jeden článok idem pripraviť vopred. Kto vie o čom. Kto vie…

Naspäť k Lindsay. Tá svoje členstvo v klube rada prenechá Amande inej crackhead a ako som spomínal na začiatku, začala so sebou konečne aj niečo robiť. Svoje narodeniny totiž  oslávila netradične, na odvykačke. Podľa zdrojov síce z toho úplne nadšená nebola, no na druhú stranu, lepšie než byť ďalší rok na titulkách bulváru s neprítomným výrazom tváre a pogrcanými kozami. Stalo sa to vôbec?!

Jedna vec sa stala určite – odvykačka ju zachránila od súdneho sporu, v ktorom ide o 5 miliónov dolárov. Teda, zachránila ju dočasne. Firma D.N.A.M. Apparel Industries žaluje toto úbohé žieňa z dôvodu, že jej pošramotená drogová povesť kazí už aj povesť samotnej firmy, ktorej tvárou mala byť. Očividne majú s drogami problém viacerí ľudia, ak robia podobné business rozhodnutia. A možno práve vďaka tomu majú trochu viac pochopenia, keďže oficiálne papiere od súdu LiLo nedostane skôr, než sa dá ako-tak dohromady. S právnymi krokmi proti nej počkajú až do ukončenia pobytu v Malibu, čož bude v auguste. Snáď. A možno si radšej pripravím rovno články dva.

Lindsay na odvykačke







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk