Mischa Barton starne do klásy

pridal zoe 5.7.2013 o 11:53


Misha Barton sa objavila na nejakej nepodstatnej prehliadke mercedesov v Berlíne a bravúrne zosobňovala môj najväčší omyl v živote, keď som si ako tínedžerka naivne myslela, že to dievča z O.C. California bude moc pekné. Nič pravda. 

Vyzerať ako vyžitá žena v 27-mich rokoch je tiež umenie. Od čias O.C. už uplynula ňáka tá doba a Mischa odvtedy ešte stále nemá do čoho pichnúť, ale paparacovia si ju aj tak občasne odfotia, čo Mischu vždy evidentne poteší neuvedomujúc si, že viac ako jej nehasnúca hviezda ich zaujíma jej celulitída a neomylný vkus. Mischu ste nevideli v žiadnom filme ani v seriáli lebo s Mischou údajne nikto pracovať nechce lebo je to namyslená krava. Ako dlho sa ešte bude ukazovať na nepodstatných akciách a priživovať sa na svojej niekdajšej zašlej sláve, netuším. Na jednu vec je to dobré. Pripomína nám to krutú pravdu, že aj keď najmocnejšia sila vesmíru niečo mieni, drogy to menia.

Mischa v Berlíne

Mischa v O.C. California







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk