Ako Avril Lavigne a Chad Kroeger po oslave úmrtín smútok držia

pridal zoe 9.7.2013 o 13:14


Jeden by povedal, že im zdochol pes. Ale ňeňe! To svadba. 

Prekrásna nevesta Avril celá v bielom čiernom kráčala uličkou posypanou lupienkami ruží dláždenou lebkami nepriateľov a pri oltári stál jej milovaný Chad a zuby a očné beľmo mu romanticky svietilo- taký bol celý čierny. Pri oficiálnej cerémónii si vymenili sľuby milovať sa až po smrti (lebo že až vtedy to bude sranda), vymenili si vreckové nožíky a pripili si vlastnou krvou. Avril sa od dojatia rozmazala čierna linka pod očami, keď hádzala kyticu čerstvých mŕtvych čiernych ruží a tŕň z ruže vypichol družičke oko.

Dnešné svadby sú všetky na jedno kopyto. So svojim manželom si teraz Avril užíva čierne medové týždne v Taliansku. Chad (to len tak na pripomenutie) požiadal Avril o ruku po mesiaci randenia. Po mesiaci. S operátormi Slovak Telecomu mám dlhší pomer a už rozmýšľam o spretŕhaní všetkých kontaktov.

Avrilina a Chadova svadba

Medové týždne v Portofino

Avril Lavigne mi mocno pripomína Nicole Kidman (keď jej uberieme pár rokov, lebo v poslednej dobe vyzerá Nicole ako Baba Jaga). Vidíte to tiež?

Táto je romantická







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk